Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Katso video: Uusi energiakouramalli JAK-300C useisiin eri kokoluokan kaivinkoneisiin

Päätimme tehdä uuden C-mallin käytöstä pienen videon, jossa pyrimme esittelemään tarkemmin sen toimintaan liittyviä ominaisuuksia.

LUE LISÄÄ

UUTTA! JAK-300C kaivinkoneisiin

JAK-300C on uuden C-sarjan energiakourien ensimmäinen malli, joka on tarkoitettu käytettäväksi keskikokoisissa ja suurissa kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

Videoennakossa uusi JAK-350 Giljotiiniyksikkö

Uusi giljotiiniyksikkö tehostaa energiapuukouran toimintaa ja tekee puun käsittelystä entistä tarkempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa.

LUE LISÄÄ

JAK valittu SSAB:n Hardox® In My Body -kumppaneita esittelevään videosarjaan

Vuosi sitten käynnistyi mielenkiintoinen projekti, kun saimme kutsun SSAB:n Hardox® In My Body -kumppanuusohjelman videosarjaan.

LUE LISÄÄ

JAK tuo markkinoille uudistetun modulaarisen energiakouramalliston

Uusi modulaarinen mallisto kantaa ytimekkäästi nimeä R ja ne sopivat peräosaa vaihtamalla esimerkiksi kaivinkoneisiin, kuormaajiin ja kurottajiin. Uuden malliston tärkein ominaisuus onkin niiden aikaisempaa monipuolisemmat käyttömahdollisuudet sekä lisävarusteet.

LUE LISÄÄ

JAK-Metallin tuotteita myydään nyt myös Uudessa-Seelannissa

Yrityksemme kasvu kansainvälisillä markkinoilla on ollut nopeaa, ja vajaan vuoden sisällä olemme laajentaneet virallisten jälleenmyyjiemme määrää seitsemään uuteen maahan.

LUE LISÄÄ

JAK-Metallin henkilöstö kasvaa

Kesän aikana JAK:n joukkue on kasvanut vastaamaan toiminnan laajentumiseen. Esittelemme nyt hallinnon puolella uutena kasvona aloittaneen Tiina Salinin.

LUE LISÄÄ

LL-Konetyö: JAK-Energiakouralla lisätöitä kaivinkoneelle | Kokemuksia JAK-energiakourasta

Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

LUE LISÄÄ

KORKEALAATUISET JAK-TUOTTEET AMMATTILAISEN KÄYTTÖÖN

JAK-Metalli Oy valmistaa laadukkaita sekä tehokkaita tuotteita ammattikäyttöön. JAK-energiakourat sopivat kaivinkoneisiin, traktoreihin, metsäkoneisiin, pyöräkoneisiin ja kurottajiin. Valmistamamme JAK-tuotteet tekevät sen minkä lupaa, jonka vuoksi annamme tuotteillemme myös reilun takuun.

Kaikki JAK-tuotteet ovat testattuja todellisissa olosuhteissa ja näin ollen olemme saavuttaneet lujan luottamuksen asiakkaiden parissa, niin suomessa kuin ulkomaillakin. Tätä nykyä energiakouriamme käytetäänkin jo yli kolmessakymmenessä maassa. Jotta asiakkaamme voivat varmistua työmme laadusta, niin kaikki JAK-tuotteet ovat patentoituja tai muutoin suojattuja ja ne valmistetaan tarkan laatuvalvonnan alaisuudessa omassa tehtaassamme Mäntässä. Tuotantomme perustuu ihmisiä ja ympäristöarvoja kunnioittavaan toimintatapaan.

Tutustu tuotteisiimme ➔

➔ ENERGIAKOURAT KAIVINKONEISIIN

JAK Energiakoura on täydellinen kaivinkoneen lisävaruste, jolla onnistuu vaivattomasti puiden kaato ja lastaus

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura konetyypin ja kokoluokan mukaan


LUE LISÄÄ

➔ ENERGIAKOURAT KUORMAAJIIN JA KUROTTAJIIN

Kuormaajiin ja kurottajiin sopivalla peräosalla varustetut R-sarjan energiakourat ovat suunniteltu kovaan ammattikäyttöön

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura konetyypin ja kokoluokan mukaan


LUE LISÄÄ

➔ ENERGIAKOURAT TRAKTOREIHIN JA METSÄKONEISIIN

Valikoimistamme löytyy monipuolinen kattaus energiakouria traktoreiden puutavaranostimiin sekä metsäkoneisiin

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura konetyypin ja kokoluokan mukaan


LUE LISÄÄ

AJANKOHTAISTA JUURI NYT

Rekry: Palkataan levyseppähitsaaja sekä teollisuusmaalari

Kiinnostaisko sinua uusi työura kasvuhakuisessa metallialan vientiyrityksessä? JAK-Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa teollisuusmaalaria sekä levyseppähitsaajaa Mäntän tehtaalle.

LUE LISÄÄ

Katso video: Uusi energiakouramalli JAK-300C useisiin eri kokoluokan kaivinkoneisiin

Päätimme tehdä uuden C-mallin kouran käytöstä pienen videon, jossa pyrimme esittelemään tarkemmin sen toimintaan liittyviä ominaisuuksia.

LUE LISÄÄ

Videoennakossa uusi JAK-350 Giljotiiniyksikkö

JAK-Metalli Oy tuo markkinoille uuden R-sarjan energiakouriin sopivan JAK-350 Giljotiiniyksikön. Uusi giljotiiniyksikkö tehostaa energiapuukouran toimintaa ja tekee puun käsittelystä entistä tarkempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa.

LUE LISÄÄ

MIKSI VALITA JAK?

Energiakouramme on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Ne ovat rakenteeltaan kevyitä ja kestäviä. Energiakouriemme liikeradat ovat tarkkaan harkitut, kourilla voidaan tehdä sekä taloudellisesti että kannattavasti energiapuuta.

JAK-energiapuukourassa on ylivoimainen katkaisuteho, joka perustuu kahden hydraulisylinterin voimaan. Ilmoitettu katkaisuläpimitta on mitattu koivun tyvestä käyttäen pelkkää kouran puristusvoimaa.

 

24kk tehdastakuu

24 KK TEHDASTAKUU

Erittäin tarkka

ERITTÄIN TARKKA

Ylivoimainen katkaisuteho

YLIVOIMAINEN KATKAISUTEHO

SSB:N-hardox terästä

SSAB:N HARDOX-TERÄSTÄ

"Työskentelen hankalissa olosuhteissa, rinteillä, soilla ja kivikkoisessa maastossa. Tarvitsin kestävän ja nopean energiakouran, jolla menisi järeämpikin puu poikki. JAK vastaa tähän tarpeeseen erinomaisesti."

Henri Rantala, Koneurakointi Henri Rantala

"Laadukkaiden laitteiden avulla on mukava tehdä tuottavaa työtä, jolloin työn laatu näkyy myös loppuasiakkaalle. JAK-energiakoura on mahdollistanut meille runsaasti lisätöitä, koska pystymme tarjoamaan asiakkaille aikaisempaa monipuolisempaa palvelua. Lahden Minikonepalvelu Oy onkin ollut energiakouran hankintaan todella tyytyväinen"

Jukka Halmejärvi – Lahden Minikonepalvelu Oy

@jakmetallioy

COPYRIGHT 2020