Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

KOTIMAISET JAK-ENERGIAKOURAT ERIKOKOISIIN KAIVINKONEISIIN

 

JAK Energiakoura on täydellinen kaivinkoneen lisävaruste, millä onnistuu vaivattomasti puiden kaato ja lastaus. Kaivinkoneisiin tarkoitetut energiakouramme ovat suunniteltu kovaan käyttöön ja ovat näin myös testattu oikeissa olosuhteissa. JAK Energiakouran avulla raivaat puut teiden varsilta, sähkölinjoilta, pellonreunoilta, puistoista, asumusten läheltä sekä käytännössä mistä vaan, missä puita kasvaa.

Kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut tehokkaasti, turvallisesti ja väsymättä. Tiukasti kouran puristuksessa oleva puu leikkaantuu tarkasti halutusta kohdasta, minkä jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa ja lastata haluttuun paikkaan. Leikkuuterän voi myös tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

Kaivinkoneisiin sopivia energiakouramalleja on saatavilla kolmea eri kokoa. JAK-200 on tarkoitettu käytettäväksi pienissä kaivinkoneissa, JAK-250 on tarkoitettu käytettäväksi keskikokoisissa kaivinkoneissa ja JAK-300 on tarkoitettu suuriin kaivukoneisiin.  Mallistomme uudet R-mallit ovat tässä mielessä erikoisuus, sillä ne voidaan tarvittaessa varustaa useisiin eri konetyyppeihin sopivilla peräosilla. Tällöin sinun tarvitsee hankkia vain yksi R-sarjan koura, mikä käy peräosaa vaihtamalla mihin tahansa konetyyppiin käytettäväksi. B-sarjan energiakourat on taas tarkoitettu pelkästään kaivinkoneisiin.

Jokaisen energiakouramallin käyttö voidaan vielä tehostaa varustamalla sitä lisälaitteilla. Löydä lisää tietoa lisälaitteista kunkin kouran omalta esittelysivulta.


Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura oman kaivinkoneesi kokoluokan ja käyttötarkoituksen mukaan

JAK-200B energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET 1,8-5 TONNIA

JAK-200B on monipuoliseen ammattikäyttöön suunniteltu energiakoura, joka sopii käytettäväksi pienemmän kokoluokan kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

JAK-250B energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET 5-12 TONNIA

JAK-250B on ammattikäyttöön suunniteltu energiakoura, joka sopii käytettäväksi 5-12 tonnin kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

JAK-300B energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET YLI 12 TONNIA

JAK-300B on kaivinkoneisiin tarkoitettujen energiakouriemme kookkain malli, ja se sopii tehokkaaseen ammattikäyttöön suurissa kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

JAK-200R energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET 1,8-5 TONNIA

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan pienin malli, joka on varustettu kaivinkoneessa käytettävällä peräosalla. JAK-200R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-250R energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET 5-12 TONNIA

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan keskimmäinen malli, joka on varustettu kaivinkoneessa käytettävällä peräosalla. JAK-250R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-300R energiakoura kaivinkoneeseen

KAIVINKONEET YLI 12 TONNIA

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan suurin malli, joka on varustettu kaivinkoneessa käytettävällä peräosalla. JAK-300R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2020