Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-ENERGIAKOURAT ERIKOKOISIIN KUORMAAJIIN JA KUROTTAJIIN

 

JAK Energiakoura on täydellinen lisävaruste kuormaajiin ja kurottajiin. Kuormaajiin ja kurottajiin sopivalla peräosalla varustetut R-sarjan energiakourat ovat suunniteltu kovaan ammattikäyttöön ja niillä on täysi kahden vuoden tehdastakuu.

JAK energiakourassa on ylivoimainen katkaisuteho, joka perustuu kahden hydraulisylinterin voimaan. Kouralla voidaan katkaista vaivattomasti puuta kunkin kouramallin maksimiläpimitaksi ilmoitettuun paksuuteen saakka. Kourien laajalla avaumalla on mahdollista katkaista myös useampi pienempiä puita yhdellä kertaa. Kourien alapuolella olevan leikkuuterän voi tarvittaessa myös irrottaa, jolloin kouraa voidaan käyttää tavallisena puukourana.

Kuormaajissa ja kurottajassa käytettävät energiakouramme voidaan varustaa valmiina kaikilla yleisessä käytössä olevilla kuormaajien ja kurottajien kiinnikkeillä. Nähtävillä olevissa malleissa on esillä yleisellä putkikiinnityksellä sekä Avant -merkkisiin koneisiin sopivilla kiinnikkeillä varustettuja energiakouria.

Kuormaajiin ja kurottajiin on saatavilla kolmea eri kokoa. JAK-200R on tarkoitettu pieniin 1,3-2,5 tonnin kuormaajiin ja 450 kg nostokyvyn kurottajiin. JAK-250R on keskikokoisiin 3-6 tonnin kuormaajiin ja 900 kg nostokyvyn kurottajiin. JAK-300R on taas tarkoitettu suuriin 6-21 tonnin kuormaajiin ja 1300 kg nostokyvyn kurottajiin.

R-sarjan energiakourilla on myös monipuolisia lisälaite -vaihtoehtoja. Niistä ehkä oleellisin on pyörittäjä, millä energiakouran käyttöön saadaan mahdollisuus kiertää kouraa oman akselinsa suuntaisesti. Mikäli pyörittäjä varustetaan vielä läpiviennillä, voi kouraa pyörittää rajattomasti oman akselinsa ympäri. Voit lukea lisää lisävarusteista kunkin energiakouran omalla esittelysivulla.

 

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura konetyypin, kokoluokan ja käyttötarkoituksen mukaan

JAK-200R Energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan

1,3–2,5 tonnin kuormaajat ja 450 kg nostokyvyn kurottajat

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan pienin malli, joka on varustettu kuormaajissa tai käytettävällä peräosalla. JAK-200R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-250R Energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan

3–6 tonnin kuormaajat ja 900 kg nostokyvyn kurottajat

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan keskimmäinen malli, joka on varustettu kuormaajissa ja kurottajissa käytettävällä peräosalla. JAK-250R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-300R Energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan

6-21 tonnin kuormaajat ja 1300 kg nostokyvyn kurottajat

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan suurin malli, joka on varustettu kuormaajissa tai kurottajissa käytettävällä peräosalla. JAK-300R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-200R Energiakoura Avant-kuormaajaan

1,3–2,5 tonnin Avant kuormaajiin

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan pienin malli, joka on varustettu Avant-koneissa käytettävällä peräosalla. JAK-200R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

JAK-250R Energiakoura Avant-kuormaajaan

3-6 tonnin Avant kuormaajiin

Tämä energiakoura on modulaarisen R-sarjan keskimmäinen malli, joka on varustettu Avant-koneissa käytettävällä peräosalla. JAK-250R on myös mahdollista varustaa pyörittäjällä.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo