Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

KOTIMAISET JAK ENERGIAKOURAT TRAKTOREIHIN,  METSÄKONEISIIN JA NOSTUREIHIN

 

JAK-Metalli Oy:n valikoimista löytyy energiakouria traktoreiden puutavaranostimiin sekä metsäkoneisiin. Kourat ovat rakenteeltaan kevyitä ja kestäviä, minkä vuoksi ne sopivat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Energiakouramme on suunniteltu kovaan ammattilaiskäyttöön. Traktoreihin ja metsäkoneisiin tarkoitetuilla energiakourillamme raivaat peltojen reunukset, teiden vierustat sekä kaadat vaivatta energiapuuta tarvittaessa vaikka suuremmaltakin alueelta. Jokaisella JAK-energiakouralla on myös tehdastakuu. Hardox In my Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään, jo heti valmistusprosessin alkumetreiltä alkaen.

Tiedämme, että laadukkaan ja tehokkaan energiakouran vaatimukset on asetettu ammattilaisten keskuudessa erittäin korkealle. Tästä syystä tuotteitamme vuosien ajan kehitetty yhteistyössä alan rautaisten ammattilaisten toiveita ja kokemuksia kuunnellen. Näin se on muotoutunut parhaalla tavalla juuri sellaiseksi, kuin sen käyttötarkoitukseen kuuluu. Tuotteidemme ylivoimainen katkaisuteho ja toimintavarmuus ovat tunnetusti maailman huippuluokkaa.

Kouralla voidaan katkaista vaivattomasti puuta kunkin kouramallin maksimiläpimitaksi ilmoitettuun paksuuteen saakka. Kourien laajalla avaumalla on mahdollista katkaista myös useampi pienempiä puita yhdellä kertaa. K-sarjan mallien katkaisuterä on myös mahdollista irrottaa, jolloin koura toimii tavallisena puukourana.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura konetyypin ja kokoluokan mukaan

JAK-200K Energiakoura traktoriin

Pieniin traktoreihin ja puutavarakuormaimiin

JAK-200K on traktoreiden puutavarakuormaimiin suunniteltu energiakoura, joka ei vaadi lisähydrauliikkaa tai sähköjä toimiakseen.

LUE LISÄÄ

JAK-250K Energiakoura metsäkoneeseen tai suureen traktoriin

METSÄKONEISIIN JA SUURIIN TRAKTOREIHIN

JAK-250K on metsäkoneisiin sekä suuriin traktoreihin suunniteltu energiakoura, jolla puun käsittely onnistuu ammattimaisella tehokkuudella.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo