Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Haluaisitko aloittaa uuden työsuhteen kansainvälisessä metallialan kasvuyrityksessä? Jak Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa yhtä tai kahta uutta hitsaajaa.

Koska tuotantomme on hyvässä kasvuvauhdissa, niin on tullut ajankohtaiseksi löytää hieman lisää työvoimaa. Etsimme metallipajateollisuuden tuotantotehtäviin yhtä tai kahta pätevää hitsaajaa. Työtehtävät voidaan aloittaa heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Jos koet, että voisit olla oikea henkilö työskentelemään yrityksessämme, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Ohjeet työhakemuksen jättämiseen löydät alempaa.

Jak Metalli Oy:n työntekijänä sinulta edellytetään ahkeruutta, tarkkuutta sekä tarvittavaa pätevyyttä toimia hitsaajana konepajateollisuuden työtehtävissä. Perehdytämme sinut työhösi, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla pitkäaikaista kokemusta alalta. Eduiksi voidaan kuitenkin katsoa esimerkiksi hitsausrobotin käyttökokemus. Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että sopeudut työyhteisöömme ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Työnantajana tarjoamme työntekijöillemme lämminhenkisen työyhteisön, modernit tilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tietysti loistavan uran maailman parhaassa energiakouria valmistavassa yrityksessä.

Eduiksi voidaan kuitenkin katsoa esimerkiksi hitsausrobotin käyttökokemus
Oletko oikea henkilö työskentelemään yrtyksessämme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Hae meille hitsaajaksi jättämällä hakemus

Jos koet, että tämä voisi olla loistava työtilaisuus juuri sinulle, niin älä pelkää jättää työhakemusta. Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, kokemuksestasi, koulutuksestasi sekä haetun työsuhteen luonteesta. Mikäli sinulla on hitsaamisen lisäksi myös jotain muita taitoja, joista voisi olla etua työssäsi Jak Metalli Oy:n palveluksessa, niin kerro toki myös tästä lisää.

Lisää hakemukseen myös sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, niin voimme olla asian tiimoilta sinuun yhteydessä. Kutsumme sinut mahdollisesti myös viralliseen työhaastatteluun. Asialla on pienimuotoinen kiire, joten älä jää aikailemaan!

Jätä vapaamuotoinen työhakemus alta:

*Työhakemuksen lähettäminen on täysin luottamuksellista, eikä sen tietoja jaeta eteenpäin, eikä sitä hyödynnetä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo