Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Olemme suunnitelleet kaikessa hiljaisuudessa merkittävän yhteistyökonseptin, jolla lähdemme hakemaan vahvaa kansainvälistä kasvua.

Energiapuukourien menekki on tällä hetkellä hyvää ja näemme suurta potentiaalia esimerkiksi Pohjois-Amerikan markkinoilla. Koska markkinoiden laitteet ja puusto vaihtelevat suuresti eri maiden mukaan, haluamme myös varmistaa, että tuotevalikoimamme pysyy kilpailukykyisenä kaikissa eri olosuhteissa. Tätä silmällä pitäen, olemme myös pitkään suunnitelleet tuotevalikoimamme laajentamista erilaisten yhteistyökuvioiden myötä.

Uusi yhteistyökuvio lähtikin nopeasti liikkeelle sen jälkeen, kun Farmikko Oy:n Mikko Junttila otti yhteyttä JAK-Metalliin. Junttila etsi alihankkijaa Farmikko energiapuukourien valmistukseen ja me ymmärsimme, että tässä on loistava tilaisuus viedä yrityksen tarjontaa askeleen pidemmälle. Yhteistyökuvion myötä Farmikon tuotanto keskitetään JAK-Metalli Oy:n tiloihin Mänttään, jossa on reilusti tilaa tuotannon kasvattamiseen.

JAK-Metalli ryhtyy myös myymään Farmikon tuotteita JAK-tuotenimellä kansainvälisillä markkinoilla. Suomessa ja Ruotsissa Farmikko-tuotenimi säilyy ja Farmikko Oy vastaa itse näiden markkina-alueiden myynnistä.

Varsinaisesti uusi yhteistyökuvio tuli julkiseksi, kun Konepörssi julkaisi asiasta uutisen. Uutisen tärkeimpänä osana olikin uuden yhteistyökumppanimme julkistaminen, mutta artikkelissa käytiin läpi myös muita yritykseemme liittyviä asioita.

Voit lukea Konepörssin artikkelin kokonaisuudessaan täältä.

COPYRIGHT 2020