Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Marraskuussa käynnistynyt talvikampanja on päättymässä. Kampanja on ollut suuri menestys, minkä seurauksena yhä useampi suomalainen on uuden JAK energiakouran onnellinen omistaja.

Kampanjan ideana on ollut tarjota jokaisen uuden JAK energiakouran ostajalle helppo kuukausiperusteinen rahoitusvaihtoehto, jossa ostajan ei tarvitse maksaa mitään lisäkustannuksia rahoituksen hyödyntämisestä. Koska kyseessä on nimenomaan kampanja, ei tämäkään voi jatkua loputtomiin. Tästä syystä ilmoitamme nyt kampanjan päättymisestä.

Rahoitustarjouksen hyödyntäminen ei kuitenkaan ole vielä myöhäistä, sillä saat sen käyttöösi mikäli tilaat meiltä uuden JAK energiakouran viimeistään 31.3.2021 mennessä! Joten jos olet harkinnut asiaa, niin nyt on viimeinen mahdollisuutesi! Uuden energiakouran hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hanki JAK-energiakoura sopivissa kuukausierissä

Vielä kerkeät hankkia uuden energiakouran kuluttomalla ja korottomalla rahoituksella. Rahoituksen avulla jaat energiakouran kustannukset tasaisesti energiapuusta saatavien tulojen kanssa ja pidät samalla koneesi käyttöasteen korkealla vuoden jokaisena päivänä.

Alla esimerkkejä kampanjan kuukausiperusteisesta hinnoittelusta:

➔ JAK-200 alkaen vain 95 €/kk
➔ JAK-250 alkaen vain 125 €/kk
➔ JAK-300 alkaen vain 155 €/kk

Huomioithan, että esitellyt hinnat ovat alv. 0% ja korottoman ja kuluttoman rahoituksen käyttäminen vaatii hyväksytyn luottopäätöksen. Rahoituskampanja on voimassa 31.3.2021 saakka, joten toimi siis pian ja tilaa uusi energiakoura nyt!

Soita suoraan 0400 804 657 tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo