Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Nyt jos koskaan on hyvä hetki hankkia uusi ja laadukas energiapuukoura, sillä JAK Metalli Oy tarjoaa kaikkiin tuotteisiinsa täysin korottoman ja kuluttoman 36kk rahoituksen.

Suomessa on valtava määrä erikokoisia kaivinkoneita, joista suuri osa pysyy talviaikaan käyttämättömänä. Tämä on resurssien tuhlaamista, sillä vaikka maa olisi jäässä, niin kaivinkoneella voi tehdä muutakin kuin kaivaa. Kaivinkoneet ovat nimittäin myös loistavia raivauskoneita, kun ne varustetaan laadukkaalla energiakouralla. Ja energiapuuta Suomessa riittää.

Jotta koneiden käyttöaste ja kuskien työllisyys saataisiin pidettyä korkealla, haluamme tarjota kotimaisille asiakkaillemme täysin korottoman ja kuluttoman 36 kuukauden rahoituksen uuden energiakouran hankkimista varten.

Rahoitustarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten hanki uusi energiakoura nyt!
Kuluttomalla rahoitusratkaisullamme jaat energiakouran kustannukset pieniin kuukausieriin

Hanki JAK-energiakoura sopivissa kuukausierissä

Kuluttomalla rahoitusratkaisullamme jaat energiakouran kustannukset pieniin kuukausieriin, jolloin sen hankinta onnistuu vaivattomasti. Rahoituksen avulla jaat energiakouran kustannukset tasaisesti energiapuusta saatavien tulojen kanssa ja pidät samalla koneesi käyttöasteen korkealla vuoden jokaisena päivänä. Alla esimerkkejä Jakin kuukausiperusteisesta hinnoittelusta:

➔ JAK-200 alkaen vain 95 €/kk

➔ JAK-250 alkaen vain 125 €/kk

➔ JAK-300 alkaen vain 155 €/kk

Hinnat on alv. 0%. Korottoman ja kuluttoman rahoituksen käyttäminen vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

Rahoitustarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten hanki uusi energiakoura nyt!

Kysy lisää korottomasta ja kuluttomasta rahoituksesta. Opastamme lisäksi kustannustehokkaaseen työskentelyyn. Uuden energiakouran hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa, mutta ole kuitenkin nopea, sillä rahoitustarjous on voimassa rajoitetun ajan!

Soita suoraan 0400 804 657 tai ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella!

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo