Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Yrityksemme kasvu kansainvälisillä markkinoilla on ollut nopeaa, ja vajaan vuoden sisällä olemme laajentaneet virallisten jälleenmyyjiemme määrää seitsemään uuteen maahan.

Liiketoimintamme kehittyessä on kansainvälisyys meille päivä päivältä yhä keskeisempi osa koko yrityksemme toimintaa. Olemme aktiivisesti tehneet työtä laajentaaksemme kumppanuusverkostoamme eri puolilla maailmaa. Ylpeinä voimmekin kertoa uusimman jälleenmyyntimaamme olevan Uusi-Seelanti. Saarivaltiossa tuotteitamme myy pitkän linjan toimija Taskpower NZ Ltd.

Viimeisen vuoden aikana jälleenmyyjäverkostoomme ovat liittyneet myös RagnarTech Inc Yhdysvalloissa ja Kanadassa, RagnarTech AB Ruotsissa, TOPAGRI s.r.o.Tsekeissä sekä Wreko s.r.l. Italiassa ja Espanjassa. Käymme jatkuvasti neuvotteluita myös monien uusien tuttavuuksien kanssa, joten kansainvälisten jälleenmyyjien lista ei varmasti tule ainakaan kaventumaan nykyisestä.

Toivotamme kaikki uudet jälleenmyyjät tervetulleeksi JAKin joukkoihin!

Täydellinen lista JAK-tuotteiden kansainvälisistä jälleenmyyjistä löytyy sivuiltamme osoitteessa Jak.fi/fi/jalleenmyyjat

JAK-Metallin tuotteita myy kotimaassa myös lukuisat jälleenmyyjät ympäri maan. Kotimaan myyntimme yhteystiedot löytyvät sivuiltamme osoitteessa Jak.fi/fi/ota-yhteytta

Tulemme julkistamaan useita mielenkiintoisia asioita lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla. Muista seurata toimintaamme myös Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa!

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo