Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

KOTIMAISET JAK-ENERGIAKOURAT KAIVINKONEISIIN

JAK Energiakoura on täydellinen kaivinkoneen lisävaruste, millä onnistuu vaivattomasti puiden kaato ja lastaus. Kaivinkoneisiin tarkoitetut energiakouramme ovat suunniteltu kovaan käyttöön ja ovat näin myös testattu oikeissa olosuhteissa. JAK Energiakouran avulla raivaat puut teiden varsilta, sähkölinjoilta, pellonreunoilta, puistoista, asumusten läheltä sekä käytännössä mistä vaan, missä puita kasvaa.

Kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut tehokkaasti, turvallisesti ja väsymättä. Tiukasti kouran puristuksessa oleva puu leikkaantuu tarkasti halutusta kohdasta, minkä jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa ja lastata haluttuun paikkaan. Leikkuuterän voi myös tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

Kaivinkoneisiin sopivia energiakouramalleja on saatavilla kolmea eri kokoa. JAK-200 on tarkoitettu käytettäväksi pienissä kaivinkoneissa, JAK-250 on tarkoitettu käytettäväksi keskikokoisissa kaivinkoneissa ja JAK-300 on tarkoitettu suuriin kaivukoneisiin.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva energiakoura oman kaivinkoneesi kokoluokan mukaan

JAK-200 ENERGIAKOURA

1,8-5 TONNIN KAIVINKONEISIIN

JAK-200 on monipuoliseen ammattikäyttöön suunniteltu energiakoura, joka sopii käytettäväksi pienemmän kokoluokan kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

JAK-250 ENERGIAKOURA

5-12 TONNIN KAIVINKONEISIIN

JAK-250 on ammattikäyttöön suunniteltu energiakoura, joka sopii parhaiten käytettäväksi 5-12 tonnin kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

JAK-300 ENERGIAKOURA

YLI 12 TONNIN KAIVINKONEISIIN

JAK-300 on kaivinkoneisiin tarkoitettujen energiakouriemme kookkain malli, ja se sopii tehokkaaseen ammattikäyttöön suurissa kaivinkoneissa.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2020