Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Konepörssi julkaisi taannoin uutisen, jossa kerroimme uudesta yhteistyökuviostamme Farmikko Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että tuotevalikoimamme laajenee peräti viiden uuden tuotteen verran.

T-sarjan energiakourat tuovat uusia mahdollisuuksia energiapuun korjuuseen ja käsittelyyn. Uusien kourien toiminta eroaa aikaisemmista JAK-energiakouramalleista pääasiassa erikseen puristavan leikkuuterien ja karsintaominaisuuksien johdosta. Pystyssä oleva puu voidaan karsia kuljettamalla kouraa puun rungon mukaisesti, jolloin kourassa olevat karsinterät leikkaavat oksat pois.

Karsinnan jälkeen kouran tukevat leuat ottavat tiukan otteen puun rungosta ja hydraulisesti toimiva leikkuuterä katkaisee puun siististi ja tehokkaasti halutusta kohdasta. Samalla kertaa kourassa kiinni oleva puu voidaan kaataa maahan tai nostaa pinoon. Kyseiset kouramallit voidaan myös kiinnittää suoraan tavallisen puukouran tilalle, eikä niiden toiminta vaadi sähköä tai ylimääräistä hydrauliikkaa.

Katso JAK-220TC Energiakouran esittelyvideo

T-sarjan esittelyä varten olemme myös luoneet näyttävän videon, jossa esitellään tarkemmin kouran toimintaa autenttisessa työympäristössä. Videon pääosaa näyttelee JAK-220TC, joka on kyseisen T-sarjan suurin energiakoura.

 

Videolla näytetään kuinka pystyssä seisova puu voidaan karsia ajamalla leikkuri runkoa pitkin. Karsinnan jälkeen leikkurin tukevat leuat tarttuvat tiukasti runkoon ja hydraulinen leikkuuterä katkaisee puun siististi ja tehokkaasti haluamassasi paikassa. Samanaikaisesti leikkuriin kiinnitetty puu voidaan tuoda alas tai nostaa pinoon.

JAK-220TC on myös varustettu joukkokäsittelylaitteella, joka mahdollistaa useiden pienempien puiden yhtäaikaisen käsittelyn. Joukkokäsittely tekee raivauksesta helppoa ja nopeaa, kun sama alue voidaan käydä läpi pienemmällä vaivalla.

Lue lisää JAK-220TC energiakourasta

COPYRIGHT 2020