Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

20X kahmarin avulla onnistuvat erilaiset maatilojen, työmaiden, rantojen ja jokien, tienvarsien sekä puutarhojen kaivuu- ja lastaustyöt.

Vaikka olemme keskittyneet pääasiassa energiakourien valmistukseen, niin tuotevalikoimamme pitää sisällään myös muita toimenkuvaan sopivia työkaluja. Tällä kertaa esittelemme JAK-20X nimeä kantavan yleiskahmarin, jolla onnistuu monipuolisesti erilaiset lastaus- ja kaivuutyöt.

Alkujaan JAK-20X on tullut Jakin tuotevalikoimaan tuoreen yhteistyökuvion myötä, jossa Farmikko Oy:n tuotteet liitettiin osaksi Jakin tuotantoa ja kansainvälistä toimintaa. Yhteistyön myötä uudistunut tuotevalikoimamme on myös herättänyt paljon uteliaisuutta ja kyselyitä ympäri maapalloa. Tästä syystä toteutimme myös pienen videon, jossa esittelemme JAK-20X yleiskahmarin toimintaa.

Katso JAK-20X kahmarin esittelyvideo

Videolla voimme nähdä kuinka ketterästi ja monipuolisesti JAK-20X käyttäytyy eri työtehtävissä. JAK-20X on varustettu neljällä itsenäisesti toimivalla kauhalla, jonka vuoksi kyseinen kahmari kykenee käsittelemään vaivatta myös hyvin eri tyyppisiä materiaaleja. Kahmarin voimakkaat leuat tarttuvat tai uppoavat vaivattomasti haluttuun kohteeseen. Katso alta varsinainen JAK-20X -yleiskahmarin esittelyvideo.

Videon pääosaa näyttelee JAK-20X. Muista tilata myös Youtube-kanavamme

JAK-20X kahmarin avulla esimerkiksi polttopuut ja erilaiset maainekset siirtyvät paikasta toiseen huimalla vauhdilla. JAK-20X soveltuu hyvin myös kiinteiden esineiden, kuten tukkien, kuormalavojen tai kivien käsittelyyn. Kahmari kykeneekin ottamaan sisäänsä kerrallaan jopa yli 300 litraa haluttua ainesta, jolloin sen käytettävyys työvälineenä on erittäin tehokasta.

JAK-20X onkin varsin monipuolinen työkalu, jolla onnistuu erilaiset maatilojen, työmaiden, rantojen ja jokien, tienvarsien sekä puutarhojen kaivuu- ja lastaustyöt. 20X sopii erilaisiin puutavaranostureihin, pyörittäjiin, kuorma-auton nostureihin, pienmetsäkoneisiin sekä pienempiin kaivinkoneisiin.

Lue lisää JAK-20X yleiskahmarista

COPYRIGHT 2020