Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Päätimme tehdä uuden C-mallin kouran käytöstä pienen videon, jossa pyrimme esittelemään tarkemmin sen toimintaan liittyviä ominaisuuksia.

FinnMETKO 2022 maailman ensi-illassa esitelty JAK-300C on ollut paljon puhetta ja kiinnostusta herättävä uutuustuote. Ensimmäinen erä mallia myytiin loppuun saman viikonlopun aikana, joten pelkästä puheen sorinasta tuotteen ympärillä leijuva pöhinä ei synny. Varsinkin kun olemme saaneet rutkasti uusia yhteydenottoja tuotteeseen liittyen läpi syksyn.

Yksi tuotteen suosiota selittävä tekijä onkin varmasti sen yhteensoveltuvuus niin monen erikokoisten kaivinkoneiden kanssa kuten myös sen käyttöön liittyvät ominaisuudet. Jotta pystymme havainnollistamaan C-mallin toimintaa paremmin myös mallia ennestään tuntemattomille, päätimme tehdä kouran käytöstä pienen videon.

Katso JAK-300C energiakouran työvideo:

 

Kevyen mutta lujan rakenteensa vuoksi JAK-300C voidaan ottaa käyttöön alkaen 6 tonnin koneista aina 25 tonnin kaivinkoneisiin saakka. Leikkuuvoiman keskittäminen yhden puristavan leuan puolelle tekee kourasta myös hieman edullisemman verrattuna kaksileukaisiin malleihin, ollen kuitenkin teholtaan lähes samaa luokkaa. Parhaiten C-mallin edut huomaa kuitenkin sen ominaisuuksissa varsinaisessa työssä.

Kouran avulla puun käsittely onnistuu vaivatta sillä sen muotoilu mahdollistaa puun puun liikuttelun ja kuormaamisen myös leikkuuterän ollessa paikallaan. Työn tehokkuutta voidaan myös parantaa merkittävästi vapaavalinnaisella joukkokeräimellä, jonka avulla koura kykenee napsimaan ja keräämään useampia puita yhdellä kertaa.

Kouran alapuolella olevan leikkuuterän voi myös irrottaa, jolloin koura muuttuu täysmittaiseksi puukouraksi. Terän irrottaminen ja takaisin asentaminen myös onnistuu helposti muutamissa minuuteissa. Löydät lisätietoja C-mallista sekä tämän lisävarusteista tämän omalta tuotesivulta

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Energiapuun kysyntä on nyt huipussaan, joten jos etsit käyttöösi aidosti laadukasta sekä tehokasta energiakouraa, niin JAK-300C on valintasi! Voit kysyä lisätietoja tai pyytää tarjouksen kouran hankkimiseksi suoraan myynnistämme. Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin, joko puhelimitse, sähköpostilla tai alta löytyvän lomakkeen välityksellä.

0400 804657 

Lomake

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo