Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK Metalli Oy:n valmistama JAK-250-energiakoura on ollut voimakas, kestävä ja nopea käyttää, jonka vuoksi Lahden Minikonepalvelu Oy on käyttänyt JAK-energiakouraa erinäisiin työtehtäviin jo noin kuuden vuoden ajan.

Lahden Minikonepalvelu toteuttaa monipuolista ja ammattitaitoista, kone-, purku- ja rakennuspalvelua Etelä-Suomessa sekä tarvittaessa myös muuallakin suomessa. JAK:n energiakoura on ollut yrityksen käytössä esimerkiksi taajama-alueilla pensaiden ja ongelmapuiden poistossa. Lisäksi energiakouraa käytetään teiden varsien putsauksiin ja harvennuksiin.

Lahden Minikonepalvelu on tehnyt kustannustehokasta työtä laadukkaalla JAK-energiakouralla jo 6 vuotta

Puu tai pensas pysyy tiukasti JAK-energiakouran otteessa

JAK-energiakoura on ollut todella hyvä valinta etenkin sen laadukkaiden ominaisuuksien ansiosta. Kohtalaisen korkean rakenteensa ansiosta leikattava puu tai pensas pysyy myös tiukasti energiakouran otteessa.

Kouraan hankittiin jälkikäteen lisäksi erillinen joukkokeräinyksikkö, jonka avulla työn tuottavuutta kyettiin tehostamaan myös sellaisissa kohteissa, joissa on paljon tavallista pienempää tavaraa leikattavana.

Lahden Minikonepalvelu Oy – JAK-energiakoura

Laadukkaiden laitteiden avulla on mukava tehdä tuottavaa työtä, jolloin työn laatu näkyy myös loppuasiakkaalle. JAK-energiakoura on mahdollistanut meille runsaasti lisätöitä, koska pystymme tarjoamaan asiakkaille aikaisempaa monipuolisempaa palvelua. Lahden Minikonepalvelu Oy onkin ollut energiakouran hankintaan todella tyytyväinen.

Jukka Halmejärvi – Lahden Minikonepalvelu Oy

COPYRIGHT 2020