Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Maanrakennus ja metsäalalla toimivan LL-Konetyön Lauri Leppänen on ollut tyytyväinen JAK-energiakouran hankintaan. Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

Kaivinkoneet jäävät talvella helposti vähemmälle käytölle, kun maa on jäässä eikä maanrakennustoimintaa ole välttämättä järkevää tehdä. Energiapuun kerääminen onnistuu kuitenkin myös talvella leikiten. Puu on kevyttä, eikä runsas lehtikasvusto häiritse näkyvyyttä. Lumesta valkeaksi peittynyt maa auttaa myös erottamaan puustoa taustasta ja muusta kasvillisuudesta.

Yrityksen peruskoneena toimii kauhanpyörittäjällä varustettu 18 tonninen Hitachin telakaivinkone, jonka Leppänen pyrkii pitämään tasaisessa käytössä ympäri vuoden. Kyseistä konetyyppiä varten Leppänen on myös hankkinut JAK-300 mallisen energiakouran, jolla onnistuu jo vähän suuremmankin puun kaataminen.

Nuoren metsän kunnostuksilla, joissa on paljon pieniläpimittaisia runkoja, joukkokäsittelylaite ehdoton lisävaruste.
Joukkokäsittely tehostaa toimintaa, koska sen avulla kouraan saadaan kerättyä kerrallaan jopa toistakymmentä runkoa

Monipuolista energiapuun keruuta

LL-Konetyö korjaa energiapuuta pääsääntöisesti peltojen ja teiden varsilta, sekä nuoren metsän kunnostuskohteilta. Loppujen lopuksi energiakouralla kerätty puu päätyy kotimaisen lämpöenergian raaka-aineeksi. Yrityksen toiminta sijoituu Joutsan ja lähikuntien alueelle, joissa energiapuuksi korjattavaa puutavaraa riittää.

Nuoren metsän kunnostuksilla, joissa on paljon pieniläpimittaisia runkoja, joukkokäsittelylaite ehdoton lisävaruste. Joukkokäsittely tehostaa toimintaa merkittävästi, koska sen avulla kouraan saadaan kerättyä kerrallaan jopa toistakymmentä runkoa. Kun koura on täysi, voidaan puut nostaa kätevästi yhdellä liikkeellä ajouran varrelle. Tämä tekee työstä mukavaa sekä tietysti tuottavampaa.

Silloin tällöin kaadettavaksi saattaa tulla myös suurempiakin puita. Jak-energiakoura kaataa kuitenkin myös jopa tukkirunkoiset puut hallitusti. Esimerkiksi sähkölinjojen reunalla puita uskaltaa ottaa turvallisin mielin pois, kun kaadettava puu pysyy hyvin pystyssä kouran tiukassa puristuksessa.

Kouran katkaisuterä on ollut myös positiivinen yllätys. Uusi varateräkin energiakouraan löytyy, mutta sitä ei ole tarvinut ottaa käyttöön, kun alkuperäinen terä on vieläkin täydessä iskussa. Se on kestänyt satunnaisia osumia kivikoissakin, eikä se ole vaatinut muuta kuin silloin tällöin hiomalaikalla sipaisun teräväksi. Leppänen lisää vielä, että hän käyttää kouraa myös ilman terää esimerkiksi kivien tai pylväinen nosteluun.

“Täytyy sanoa että olen kyllä tyytyväinen hankintaani” – Leppänen toteaa lopuksi. Yrityksen toimintaa voit seurata LL-Konetyön Facebook-sivuilta

Talviaikaan tehtävä energiapuun keruu on myös järkevää luonnon ja teiden kunnon kannalta
LL-Konetyö pyrkii pitämään kaivinkoneensa tasaisessa käytössä kaikkina eri vuodenaikoina

Energiakouralla pidät kaivinkoneen käyttöasteen korkealla läpi vuoden

Lumi ja jäätynyt maa aiheuttavat ongelmia kaivinkoneen käyttämiselle. Roudan läpi tunteutuminen on hidasta ja aiheuttaa lisäkustannuksia, jonka vuoksi asiaan liittyvää urakointia tilataan mieluiten muina vuodenaikoina. Maan kaivamiseen käytettävät välineet joutuvat myös koville ja saattavat vaurioitua helpommin pakkasesta johtuvan haurastumisen vuoksi.

Olisi kuitenkin typerää jättää kalliit koneet seisomaan talviaikana. Energiakouralla tehtävä puunkeruu onkin yksi varma tapaa pitää kaivinkoneet käytössä myös talviaikana. Talviaikaan tehtävä energiapuun keruu on myös järkevää luonnon ja teiden kunnon kannalta, sillä maasto pysyy paremmassa kuosissa talvella, kun maa on kovaa ja lumipeite suojaa aluskasvillisuutta.

Jos harkitset uuden energiakouran hankkimista, niin muista että Jak Metalli Oy valmistaa maailman parhaat energiakourat kaiken kokoisiin kaivinkoneisiin. Uuden JAK-energiakouran voi myös hankkia täysin korottomalla ja kuluttomalla rahoituksella. Kuluttomalla rahoitusratkaisullamme jaat energiakouran kustannukset pieniin kuukausieriin, jolloin sen hankinta onnistuu vaivattomasti.

Lue lisää rahoitusratkaisustamme tai hanki uusi energiakoura nyt!

Rahoitustarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten hanki uusi energiakoura nyt!
Rahoitusratkaisullamme jaat energiakouran kustannukset pieniin kuukausieriin alk. vain 95 € / kk

Haluaisitko lisätietoa tuotteistamme?

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta ja kiitosta JAK-käyttäjiltä ympäri maailmaa. Tämän vuoksi voimme olla varmoja tuotteidemme toimivuudesta kaikissa olosuhteissa. Jos kaipaat lisätietoa energiakouriimme liittyen, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Oletko sinä JAK-energiakouran käyttäjä?

Olemme myyneet ja toimittaneet energiakouria jo yli 40 maahan. Nyt haluaisimme näyttää meitä seuraaville ihmisille missä kaikkialla ja minkälaisissa työtehtävissä tuotteemme nykyään ovatkaan. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme ympäri maailmaa olemaan meihin yhteydessä ja kertomaan hieman suhteestasi JAK:n tuotteisiin.

Ei ole väliä oletko yrittäjä vai yksityinen käyttäjä. Meitä kaikkia kiinnostaa ennenkaikkea, että minkälaisissa tilanteissa ja ympäristöissä tuotteitamme käytetään! Toki, jos satut olemaan yrittäjä, niin tämä on myös loistava tilaisuus saada yrityksellesi ilmaista näkyvyyttä!

Eli, jos olet JAK-energiakouran käyttäjä, niin lähetä meille pieni kuvaus kokemuksestasi ja liitä mukaan kuva tai pari. Myös jos sinulla on videoita aiheesta, niin jaamme mielellämme niitä eteenpäin. Kun olette lähettäneet materiaalia, niin julkaisemme luvallanne aineiston verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Jos tuotteeseemme liittyy jokin mielenkiintoinen tarina, niin haluamme ehdottomasti kuulla sen ja jakaa sen muillekin!

Palkitsemme parhaat käyttäjätarinat JAK-tuotepaketilla, joten älä jää enää miettimään enempää ja ota meihin rohkeasti yhteyttä!

JAK-käyttäjätarinat, kuvat ja videot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo