Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kiinnostaisko sinua uusi työura kasvuhakuisessa metallialan vientiyrityksessä? JAK-Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa teollisuusmaalaria sekä levyseppähitsaajaa Mäntän tehtaalle.

Meillä on tuotannon puolella hyvä pöhinä käynnissä, jonka vuoksi on tullut taas aika etsiä hieman lisää uutta työvoimaa. Työtehtävät voidaan aloittaa heti, kun sopivat henkilöt löytyvät. Jos yrityksemme toiminta on sinulle mieleen, niin tässä voi olla tilaisuutesi pitkäaikaiseen ja palkitsevaan työsuhteeseen.

Avoinna levyseppähitsaajan sekä teollisuusmaalarin paikat

Etsimme yrityksemme tuotantoon levyseppähitsaajaa sekä teollisuusmaalaria. Hakijoilta odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta. Palkkauksesta sovitaan kokemuksen sekä työtehtävien luonteen mukaan.

Levyseppähitsaajan työtehtävässä olet mukana valmistamassa erilaisia tuotteidemme kiinteitä osia. Työtehtävässä katsomme eduksi myös muuta asiantuntemusta metalliteollisuuden valmistusmenetelmistä.

Teollisuusmaalarin työssä valmistelet ja käsittelet tuotteidemme eri osien pinnat näyttävään kuntoon ennen kokoonpanoa. Tärkeimpänä työmenetelmänä ruiskumaalaus. Tarvittaessa työnkuvaasi voi kuulua myös kokoonpanon eri työvaiheisiin osallistuminen.

JAK-Metalli Oy:n palveluksessa arvostamme sinussa oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, hyvää asennetta tekemääsi työtäsi kohtaan sekä kykyä sopia uuteen porukkaan.

JAK-Metalli Oy työnantajana

Työnantajana tarjoamme työntekijöillemme lämminhenkisen työyhteisön, modernit tilat, kilpailukykyisen palkkauksen. JAK-Metalli Oy on kotimainen metallialan vientiyritys, joka valmistaa ja myy maanrakennus- sekä metsäkoneiden lisälaitteita. Meillä on vahva ote markkinoilla ja tuotannosta ylivoimaisesti suurin osa menee kansainväliseen vientiin.

Toimintamme tukikohtana toimii Mäntässä sijaitseva tehtaamme, joka tarjoaa korkealaatuiset puitteet yrityksen toiminnalle sekä henkilöstön viihtyvyydelle. Työyhteisössämme vallitsee myös tiivis ja huumorintajuinen ilmapiiri, jonka vuoksi meille on mukava tulla töihin.

Hae meille töihin!

Jos koet, että voisit olla oikea henkilö työskentelemään yrityksessämme, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit hakea edellämainittuja työpaikkoja lähettämällä vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen

Kerro hakemuksessa mitä paikkaa olet hakemassa sekä hieman itsestäsi, kokemuksestasi, koulutuksestasi sekä toiveistasi kyseessä olevaa työpaikkaa kohtaan. Lisää hakemukseen myös yhteystietosi, niin voimme olla asian tiimoilta sinuun yhteydessä.

Muista että paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä jää aikailemaan hakemuksen kanssa!

Ps: Vaikka juuri sinä et itse hakisi kyseisiä paikkoja, niin vinkkaa asiasta kuitenkin eteenpäin jotta oikeat henkilöt saadaan palkattua töihin. Asialla on nimittäin pienimuotoinen kiire 🙂

JAK-Metalli Oy kiittää!

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo