Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-Metalli Oy on Mäntässä toimiva metallialan vientiyritys, joka valmistaa ja myy maanrakennus- sekä metsäkoneiden lisälaitteita. Alueellisesti olemme myös varsin houkutteleva työllistäjä.

Meillä on vahva ote markkinoilla ja tuotannostamme ylivoimaisesti suurin osa menee kansainväliseen vientiin. Tuotantomme keskiössä ovat paljon huomiota ja kansainvälistäkin tunnustusta saaneet JAK-Energiakourat, joita olemme toimittaneet jo yli 40 maahan. JAK on myös tuotemerkkinä profiloitunut yhdeksi alan tunnetuimmista kärkinimistä ja on tätä kautta tuttu nimi kaikille vähänkin alaa tunteville.

Tuotteemme ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja ne ovat myös saaneet runsaasti arvostusta erityisesti ammattilaisten keskuudessa. Ja tämä on se asia, josta haluamme pitää kiinni jatkossakin. Me panostamme laatuun ja haluamme, että yrityksemme kykenee tarjoamaan markkinoille sitä, mitä olemme luvanneet.

JAK-Metalli Oy työllistäjänä

JAK-Metalli Oy on kasvuhaluinen PK-yritys, jolla on vahva visio kansainvälistymisessä. Työllistäjänä tarjoamme tällä hetkellä työsuhteen noin 20 henkilölle. Lisäksi toimintaamme on tiiviisti sidoksissa runsas määrä myynnin, markkinoinnin sekä logistiikan henkilöstöä.

Toimintamme tukikohtana toimii Mäntässä sijaitseva tehtaamme, joka tarjoaa modernit ja korkealaatuiset puitteet tuotannolle sekä henkilöstön viihtyvyydelle. Peruslähtökohtana on, että jokainen tuotteemme valmistetaan alusta loppuun saman talon sisällä, jolloin pystymme valvomaan tuotannon laatua sen jokaisessa vaiheessa. Näin myös henkilöstömme saa konkreettisemmin nähdä oman työnsä jäljen.

Tehtaassamme yhdistyvät moderni automaatio sekä suomalainen käsin tekemisen taito. Tämä onkin yksi toimintamme kulmakivistä, sillä emme ole koskaan halunneet lähteä kilpailemaan markkinoista halvemmilla hinnoilla ja heikommalla laadulla. Suomalaista työtä arvostetaan maailmalla ja haluamme, että tämä myös näkyy tuotteissamme. Tämän vuoksi olemme erityisen ylpeitä ammattitaitoisista työntekijöistämme, jolle kunnia tuotteidemme laadusta kuuluu.

Sitoutuneet työntekijämme antavat myös aidosti oman panoksensa yrityksen toiminnalle ja yhteen hiileen puhaltamisen meininki on käsin kosketeltavissa. Työyhteisössämme vallitsee myös tiivis ja huumorintajuinen ilmapiiri, jolloin töihin on mukava tulla.

Avoimet työpaikat ja hiljainen rekrytointi

Haluamme varmistaa, että kykenemme skaalaamaan ja kansainvälistämään toimintaamme, ilman että tuotannon laatu tai toiminta kärsii missään olosuhteissa. Tuotannon toiminnan turvaamiseksi, meillä on jatkuvasti käynnissä niin kutsuttu hiljainen rekrytointi. Tällä tavoin pystymme täyttämään tarvittavat työtehtävät sekä hieman ennakoimaan tulevaa. Akuuttiin tarpeeseen liittyvistä työtehtävistä tiedotamme yleensä myös erikseen.

Vaikka työyhteisömme toimii tällä hetkellä varsin saumattomasti, niin olemme aina valmiit työllistämään uutta henkilöstöä, jos palaset loksahtavat oikealla tavoin paikalleen. Tästä syystä etsimme joukkoomme ennen kaikkea sopivia persoonia, joilla on vahva motivaatio sekä tietynlainen mielentila työskennellä yrityksessämme. Yleensä etsimme päteviä ja ahkeria työntekijöitä pääasiassa metallialan tuotantotehtäviin.

Haluatko mukaan JAK-Metalli Oy:n toimintaan?

Jos koet, että sinulla voisi olla tarjottavaa JAK-Metalli Oy:n toiminnalle ja olet aidosti valmis antamaan oman panoksesi vahvasti kansainvälistyvässä yrityksessä, niin jätä meille avoin työhakemus. Ohjeet hakemuksen jättämiseen löytyy alta.

Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, kokemuksestasi, koulutuksestasi sekä haetun työsuhteen luonteesta. Lisää hakemukseen myös sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi, niin voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Jos olet etsimässä harjoittelupaikkaa, niin kerro myös tämä hakemuksessasi.

On eduksi, jos sinulta löytyy kokemusta tai sopiva koulutus alalta, mutta kerro myös jos sinulta löytyy jotain muuta sellaista, josta voisi olla hyötyä työtehtävissäsi. Kaikista tärkeintä on kuitenkin yhteisöömme sopiva persoonallisuus ja kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä oppia uutta. Työnantajana tarjoamme työntekijöillemme lämminhenkisen työyhteisön, modernit tilat sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jätä vapaamuotoinen työhakemus alta:

*Työhakemuksen lähettäminen on täysin luottamuksellista, eikä sen tietoja jaeta eteenpäin, eikä sitä hyödynnetä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin.

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo