Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-Metalli Oy panostaa tuotteidensa laatuun korkeatasoisilla tuotantotiloilla

Meille on tärkeää olla läsnä tuotantoprosessin eri vaiheissa. Silloin pystymme varmistamaan laatukriteereidemme täyttymisen ja tiedämme toimittavamme aina korkeatasoisia tuotteita jälleenmyyjiemme kautta loppukäyttäjille ympäri maailmaa. Näistä syistä valmistamme JAK-energiapuukourat lähes kokonaan omana työnä tehtaallamme Pohjois-Pirkanmaalla.

Yrityksemme toiminnan keskiön muodostavat tuotantotilat takaavat korkealaatuiset puitteet valmistukselle ja laadunvalvonnalle. Tuotanto- ja varastotiloja meillä on kahdessa toimipisteessä yhteensä 3500 m² ja varastomme koostuu 1300 trukkilavapaikasta.

Energiapuukourien valmistus tehdään lähes kokonaan omana työnä tehtaallamme

Energiapuukouratehtaassa valmistuksen sujumisen varmistaa monipuolinen konekanta ja tarkkaan mietitty tuotantotilojen sijoittelu

Viime vuosina olemme laajentaneet toimitilojamme sekä toteuttaneet uudistuksia tuotantoprosessien sujuvoittamiseksi ja läpikulkuaikojen tehostamiseksi. Koneistukseen käytämme nykyaikaisia laitteita ja käytössämme on

  • Yksi 5-akselinen CNC-sorvi
  • Kolme CNC-sorvia, tankoautomaatti
  • Kolme vaakakaraista CNC-koneistuskeskusta
  • Kaksi pystykaraista CNC-koneistuskeskusta
  • Kaksi CNC-sahaa

Hitsaustyöpisteitä käsin tehtävää hitsausta varten meillä on 10 kpl ja automatisoidusta hitsausjäljestä vastaa moderni Yaskawa-hitsausrobotti. Maalaamossa on mahdollista työskennellä kahdessa vuorossa, mikä mahdollistaa kiirehuippujen kuormituksen purkamisen. Kokoonpanotiloissamme on kaksi erillistä linjastoa, joissa molemmissa on omat kokoonpantavien osien syöttöhyllystöt. Saapuvan ja lähtevän tavaran alueilla on hyvät tilat lavojen käsittelylle ja rekkaliikenteellä on esteetön pääsy sekä lastaus- että purkuoville. Toimipisteidemme välisen kuljetusliikenteen hoidamme omalla kuljetuskalustolla, jolloin olemme riippumattomia ulkoisista aikatauluista.

Omat tuotantotilat ovat avainasemassa takaamassa nopean reagoinnin markkinoiden vaatimuksiin ja muutoksiin

Hardox In My Body -kumppanuus korkean laadun merkkinä

JAK-Metalli Oy on ollut toiminnan alusta lähtien SSAB:n Hardox In My Body -kumppani ja kaikissa kourissamme on HARDOX®-merkki kertomassa tuotteessa käytetystä aidosta Hardox-kulutusteräksestä. Oheisella videolla kerrotaan JAK-kourien valmistuksesta ja HARDOX®-yhteistyöstä.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Omavaraisuus tuotannossa ja suunnittelussa vapauttaa muuttumaan ja mukautumaan

JAK-energiapuukourien tuotantoketju on täysin hallinnassamme ja näin voimme varmistaa jatkuvan laadunvalvonnan läpi koko valmistusprosessin. Omat tuotantotilat yhdessä oman suunnittelun ja tuotekehityksen kanssa ovat avainasemassa takaamassa nopean reagoinnin markkinoiden vaatimuksiin ja muutoksiin. Itsenäisyys tuotannossa ja suunnittelussa mahdollistavat lisäksi monipuolisen mukautumisen asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo