Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

Giljotiiniyksikkö tehostaa JAK-Energiapuukouran toimintaa ja tekee puun käsittelystä entistä tarkempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa. JAK-350 Giljotiiniyksikkö leikkaa jopa 350 mm puunrungon siististi ja vaivattomasti.

Kun terä on auki asennossa se mahdollistaa energiakouran käytön vaivattomasti lastaamiseen sekä esimerkiksi kasojen käsittelyn ilman terien irrottamista. Yksikkö toimii samalla lisähydrauliikalla energiakouran kanssa. Giljotiiniyksikköä käytettäessä energiakouran leuat sulkeutuvat aina ensin ja puun katkaisu leikkaavilla terillä tapahtuu vasta sen jälkeen.

JAK-Energiakouran korkea rakenne yhdistettynä kaksivaiheiseen katkaisutoimintoon takaa paksunkin puunrungon pysymisen leukojen tukevassa otteessa myös katkaisun jälkeen. Erikseen sulkeutuvat terät helpottavat työtä myös pienten ja taipuvaisten risukkojen siistimisessä.

Lisävarusteena saatava Giljotiiniyksikkö asennetaan R-sarjan energiapuukouran alaosaan, ja se voidaan lisätä vaivattomasti myös jälkikäteen. Haluttaessa Giljotiiniyksikkö saadaan toimimaan automaattisesti energiakouran leukojen kanssa yhdellä hydrauliikalla, eikä se tarvitse esimerkiksi sähköä.

Giljotiiniyksikön lohko

Giljotiiniyksikön yhteyteen voidaan asentaa myös Giljotiiniyksikön lohko, joka mahdollistaa energiakouran sekä giljotiiniyksikön käytön 1 lisähydrauliikka linjasta (meno/paluu). Erillistä lisähydrauliikkaa / sähköä kytkentään ei siis vaadita.

Se voidaan yhdistää myös 6/2-venttiilillä energiakouran hydrauliikasta. Tällä tavalla liitettäessä tarvitset sähköä.

Tekniset tiedot

JAK-350 Giljotiiniyksikkö

  • Katkaisuläpimitta: 350 mm
  • Käyttöpaine: 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus: 60l/min
  • Paino: 290 kg
  • Takuu: 1 vuosi

 

Tulossa

  • JAK-250 Giljotiiniyksikkö

Yhteensopivat kouramallit

Lisävaruste on saatavilla toistaiseksi seuraaviin kouramalleihin. Voit hankkia kyseisen lisävarusteen uuden energiakouran ostamisen yhteydessä valmiiksi asennettuna tai tilata sen erikseen jo olemassa olevaan kouraan ja asentaa sen itse.


JAK-300R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan

Katso Giljotiiniyksikön esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet miten Giljotiiniyksikkö toimii käytännössä.  Videolla alustakoneena toimii kaivinkone, joka on yhdistetty JAK-300R energiakouraan kaivinkoneperäosaa käyttäen.

 

Kuvia Giljotiiniyksiköstä

 

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo