Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Ketterä JAK-200 on pienempien kaivinkoneiden voimanpesä

JAK-200 on pienemmän kokoluokan kaivinkoneille suunnattujen energiakourien valtias, joka kompaktista koostaan huolimatta todellinen voimanpesä. JAK-200 sopii loistavasti esimerkiksi teiden ja peltojen reunustojen raivaamiseen.

Kovaan käyttöön kehitetty JAK-200 katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. Tämän ketterän ja vahvan energiakouran avulla energiapuun raivaus onnistuu vaivattomasti myös aina 20 cm paksuisiin puunrunkoihin saakka, minkä vuoksi sen käyttömahdollisuudet ovat varsin monipuoliset. Monet asiakkaistamme ovat valjastaneet JAK-200 myös esimerkiksi puutarhojen ja puistojen puukasvuston hoitamiseen.

JAK-200:n laajalla 600 mm avautumalla voidaan vaivattomasti myös katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-200 mallisuojattu rakenne ottaa pettämättömän otteen halutusta puuaineksesta, jolloin puristuksessa oleva puu leikkaantuu siististi. Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

 

JAK-200 energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 140kg
  • Katkaisuläpimitta: 200 mm
  • Käyttöpaine: 200-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus: 30 l/min
  • Avauma: 600mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 310 mm

Kiinnikkeet

JAK-200 varustetaan asiakkaan haluamalla kiinnikkeellä.

JAK-200 energiakouran käyttökohteet ja ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Made in Finland
➔ Monipuoliseen raivaukseen
➔ Irrotettava terä
➔ Ketterä ja kestävä

Katso JAK-200 Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet JAK-200 työn äärellä. Energiakoura ottaa kiinni ja katkaisee puut siististi ja tarkasti. Videolla havainnollistetaan hyvin myös sitä, miten puun käsittely maassa onnistuu.

JAK-200 on syntynyt olemassa olevan tarpeen johdosta

Maailma on täynnä erilaisia minikaivureita, joille ei ole ollut olemassa käytönnöllistä ja tehokasta energiapuukouraa. Tämän vuoksi olemme kehittäneet juuri tähän tarkoitukseen kokonaan oman JAK-200 mallin. Aluksi ajattelimme, että tämä on hyvä lisä laajaan tuotevalikoimaamme, mutta JAK-200 on yllättänyt meidät ja monet muut suosiollaan.

On olemassa lukuisia sellaisia käyttökohteita, joissa suuria työkoneita ei voida käyttää. Tällöin pienipainoiset ja ketterät minikaivinkoneet voivat hoitaa halutun työn tehokkaasti käyttäen apunaan JAK-200:n monipuolisia ominaisuuksia. JAK-200 leikkaa siististi pienet pensaikot ja risukot, mutta sen katkaisuvoima riittää myös suurempien puiden kaatamiseen.

JAK-200 on parhaimmillaan juuri silloin, kun halutaan toteuttaa tehokasta raivausta ja samalla välttää maaperän vahingoittumista. JAK-200 on suunniteltu kovaan käyttöön ja olemassa olevaan tarpeeseen. Energiakouramme pystyvät toimimaan kovissa olosuhteissa ja ammattikäytössä.

Jokainen energiakouramme käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ja käytämme tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja. Olemme erityisen ylpeitä käyttäessämme SSAB:n arvostettua Hardox-terästä tuotteittemme perusmateriaalina. “Hardox In My Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

JAK-200 energiakouran lisävarusteet

Energiakouran käyttöä voidaan monipuolistaa varustamalla sitä seuraavilla lisälaitteilla:

Kaatotuki

Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta ja varmistaa näin puun tukevan hallinnan. Näin kaatotuki varmistaa puun tukevan hallinnan.

Kuva tulossa

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelynopeutta. Se mahdollistaa kuormittamattoman kiinnimenovaiheen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Kahden vuoden takuu

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Tuotteemme ovat paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. On olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-200 Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200 malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-200 energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020