Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-200K on pieniin traktoreihin ja puutavarakuormaimiin sopiva energiakoura, jolla erilaiset harvennus ja raivaustyöt onnistuvat vaivatta. Kovaan käyttöön kehitetty JAK-200K katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien.

Puutavarakuormaimella ja JAK-200K energiakouralla varustettu traktori tekee energiapuun raivaamisesta helppoa, nopeaa ja vaivatonta. JAK-200K katkaisee puut tehokkaasti aina 20 cm paksuisiin runkoihin saakka, minkä vuoksi sen käyttömahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset. Monet käyttävät tätä mallia traktoreissa esimerkiksi teiden ja peltojen reunusten raivaukseen. Ketterän ja nopean liikkeensä ansiosta puiden ja pensaiden raivaaminen onnistuu nopeasti suuremmaltakin alueelta.

JAK-200K:n laajalla 600 mm avautumalla voidaan ottaa tarvittaessa kiinni myös useammista pienemmistä puista ja katkaista ne yhdellä kertaa. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen JAK-200K tekee puun käsittelystä vaivatonta. Leikkuuterän voi tarvittaessa irrottaa, jolloin energiakouraa voidaan käyttää tavallisena puukourana.

Tekniset tiedot

  • Paino: 160 kg
  • Katkaisuläpimitta 200 mm
  • Käyttöpaine 200-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 30 l/min
  • Avauma: 600 mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 310 mm

Kiinnikkeet

JAK-200K on mahdollista kiinnittää useimmilla standardoiduilla puutavarakuormaimien kiinnitysmenetelmillä.

JAK-200K Energiakouran ominaisuuksia

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Toiminta yhdellä hydrauliikalla
➔ Irrotettava terä
➔ Voimakas ja kestävä

Katso JAK-200K Energiakouran esittelyvideo

Videolla esitellään monipuolisesti JAK-200K:n toimintaa. Kuten videolta voimme huomata, kyseinen energiakoura katkaisee puut halutusta kohdasta joko korkealta tai aivan maanpinnan tasolta.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-200K Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200K malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

 

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo