Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-200K tekee traktorista raivauskoneen

JAK-200K on tavallisten 3-10 tonnin painoisten traktoreiden puutavarakuormaimen kanssa yhteensopiva energiakoura, jolla erilaiset harvennus ja raivaustyöt onnistuvat vaivatta. Kovaan käyttöön kehitetty JAK-200K katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien.

Puutavarakuormaimella ja JAK-200K energiakouralla varustettu traktori tekee energiapuun raivaamisesta helppoa, nopeaa ja vaivatonta. JAK-200K katkaisee puut tehokkaasti aina 20 cm paksuisiin runkoihin saakka, minkä vuoksi sen käyttömahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset. Monet käyttävät tätä mallia traktoreissa esimerkiksi teiden ja peltojen reunusten raivaukseen. Ketterän ja nopean liikkeensä ansiosta puiden ja pensaiden raivaaminen onnistuu nopeasti suuremmaltakin alueelta.

JAK-200K:n laajalla 600 mm avautumalla voidaan ottaa tarvittaessa kiinni myös useammista pienemmistä puista ja katkaista ne yhdellä kertaa. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen JAK-200K tekee puun käsittelystä vaivatonta. Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakouraa voidaan käyttää tavallisena puukourana.

JAK-200K Energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 160 kg
  • Katkaisuläpimitta 200 mm
  • Käyttöpaine 200-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 30 l/min
  • Avauma: 600 mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 310 mm

Kiinnikkeet

JAK-200K on mahdollista kiinnittää useimmilla standardoiduilla puutavarakuormaimien kiinnitysmenetelmillä.

JAK-200K Energiakouran ominaisuuksia

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Toiminta yhdellä hydrauliikalla
➔ Irrotettava terä
➔ Voimakas ja kestävä

Katso JAK-200K Energiakouran esittelyvideo

Videolla esitellään monipuolisesti JAK-200K:n toimintaa. Kuten videolta voimme huomata, kyseinen energiakoura katkaisee puut halutusta kohdasta joko korkealta tai aivan maanpinnan tasolta. Pystyssä oleva puu voidaan leikata pätkiksi vaikka latvasta aloittaen.

JAK-200K tarjoaa monipuolista tehokkuutta kompaktissa koossa

JAK-200K on suunniteltu käytettäväksi energiakourana traktoreiden puutavarakuormaimiin. Tähän tarkoitukseen JAK-200K onkin paras mahdollinen ratkaisu.

Puutavarakuormaimella varustetut traktorit ovat hyvin yleisiä, jolloin JAK-200K on luonnollinen valinta näiden varustamiseksi. JAK-200K ei kuitenkaan ole pelkkä traktorin puutavarakuormaimen lisävaruste, vaan se tekee siitä kokonaan uudentyyppisen työvälineen. JAK-200K on energiakoura, joka katkaisee halutun puuaineksen siististi samalla kun koura ottaa puusta kiinni. Tämän jälkeen puu voidaan yhdellä liikkeellä pinota haluttuun paikkaan tai nostaa esimerkiksi perävaunuun.

Laadukkaan ja tehokkaan energiakouran vaatimukset on asetettu ammattilaisten keskuudessa erittäin korkealle. JAK-200K on testattu kovissa olosuhteissa  ammattilaisten testaama. Näin voimme olla varmoja sen toimivuudesta kaikissa tilanteissa.

Olemme erityisen ylpeitä saadessamme käyttää SSAB:n arvostettua Hardox-terästä tuotteidemme perusmateriaalina. “Hardox In My Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

 

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-200K Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200K malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

 

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-200K energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020