Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-200R on pienemmille pyöräkuormaajille ja kurottajille tarkoitetun R-sarjan pienin malli, joka on koostaan huolimatta todellinen voimanpesä. JAK-200R sopii erinomaisesti esimerkiksi katujen reunustojen ja puistoalueiden nopeaan ja tehokkaaseen raivaamiseen. Peräosaa vaihtamalla JAK-200R on myös mahdollista valjastaa käyttöön myös esimerkiksi pienissä kaivinkoneissa.

Kovaan pienkonekäyttöön kehitetty JAK-200R katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. Tämän ketterän ja vahvan energiakouran avulla energiapuun raivaus onnistuu vaivattomasti myös aina 20 cm paksuisiin puunrunkoihin saakka. JAK-200R:n laajalla 600 mm avautumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa.

JAK-200R mallisuojattu rakenne ottaa pettämättömän otteen halutusta puuaineksesta.  Ketterän ja nopean liikkeensä ansiosta puiden ja pensaiden raivaaminen onnistuu täten erittäin nopeasti suuremmaltakin alueelta. Leikkuuterän voi tarvittaessa irrottaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

Tekniset tiedot

 • Paino: 142 kg
 • Multimount-peräosan paino 46 kg
 • Katkaisuläpimitta 200 mm
 • Käyttöpaine 200-300 bar
 • Minimiöljynvirtaus 30 l/min
 • Avauma: 600 mm
 • Korkeus: 420 mm

 

Sopivat käyttökoneet

JAK-200R on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

 • Pienkuormaajat
 • Kuormaajat
 • Pyöräkoneet
 • Kurottajat

Peräosaa vaihtamalla JAK-200R on myös mahdollista valjastaa käyttöön myös esimerkiksi pienissä kaivinkoneissa.

JAK-200R Energiakouran lisävarusteet

Vaikka JAK-200R on jo itsessään varsin monipuolinen ja ketterä energiakoura, voidaan sen ominaisuuksia vielä parantaa erillisten lisävarusteiden ansiosta. Jokainen lisälaitteemme on suunniteltu nimenomaan kyseistä energiakouramallia, käyttötarkoitusta ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Pyörittäjä ja Läpivienti

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava pyörittäjä ja läpivienti mahdollistaa JAK-energiakouran rajattoman pyörittämisen molempiin suuntiin.

LUE LISÄÄ

Sähköohjattu 6/2-suuntaventtiili E6238

JAK-200B ja JAK-200R Energiakouriin

Sähköohjatulla 6/2-suuntaventtiilin avulla pystyt jakamaan yhden hydrauliikan kahteen toimintoon, kun käytät energiakouraa.

LUE LISÄÄ

Kaapeliohjain

Hydrauliikan ohjaukseen sähköohjatun 6/2-suuntaventtiilien kanssa

Kaapeliohjauksella ohjataan sähköohjattua 6/2 suuntaventtiiliä siirtämään toimintoja eri hydrauliikkalinjoille.

LUE LISÄÄ

Kaatotuki

B- ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa JAK-energiapuukouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

LUE LISÄÄ

Avant-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Avant-peräosa on R-sarjan energiakouramalleihin asennettava sovite, jolla koura saadaan käyttöön Avant-merkkisissä kuormaajissa.

LUE LISÄÄ

Multimount-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Multimount-peräosa on R-sarjan energiakouramalleihin asennettava sovite, jolla koura saadaan käyttöön erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa.

LUE LISÄÄ

Kaivinkone-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Kaivinkoneperäosa on R-sarjan energiakouramalleihin sopiva varuste, jolla koura käy sovitelevystä ja kaivinkonekiinnikkeistä riippuen kaikkiin yleisiin kaivinkonemalleihin.

LUE LISÄÄ

JAK-200R Energiakouran käyttökohteet ja ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Made in Finland
➔ Vaihdettava peräosa
➔ Irrotettava terä
➔ Valmistettu Hardox-teräksestä
➔ Ketterä ja kestävä 

Katso JAK-200R Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet miten R-sarjan energiakourat toimivat erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa. Kouran asennus käy nopeasti ja sen käyttö on helppoa ja tehokasta.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-200R Energiakourasta

Alle olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200R malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo