Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-200T on pienempien kuormaajien voimanpesä

Puun karsiminen, katkaiseminen sekä kuormaaminen onnistuu vaivattomasti 200T energiakouran ketterien ja monipuolisten liikkeiden ansiosta. Erinomaisia kohteita ovat esimerkiksi pellonreunojen ja tienvarsien kasvustot sekä ensihavennukset joiden tekeminen onnistuu tehokkaasti ja vaivattomasti suuremmaltakin alueelta. Halutessaan karsittuja runkoja voi lajitella kuitu tai polttopuurangaksi ja energiapuu on tehokasta ajaa samalla kouralla eri kuormissa kasalle haketettavaksi.

Ennen katkaisua pystyssä olevan puun voi karsia nostamalla kouraa nosturilla runkoa pitkin löysällä otteella, jolloin kourassa olevat karsinterät leikkaavat oksat pois. Tämän jälkeen kouran tukevat leuat ottavat tiukan otteen puun rungosta ja hydraulisesti toimivat leikkuuterät katkaisevat puun siististi ja tehokkaasti. Kourassa kiinni oleva puu voidaan kuljettaa helposti ahtaastakin paikasta pystyssä ajouran varteen kasoille tai kaataa puu kuormatilan päällä suoraan kuormaan.

Haketavaraa koko puuna kaadettaessa kouralla on tehokasta katkoa myös kaadettuja puita vaaka-asennossa kuormauspituuteen jopa useampia kerrallaan ja nostella ne nippuina kyytiin.

Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi Harvennukset, pellonreunojen ja tienvarsien kasvustot, joiden raivaaminen onnistuu nopeasti ja tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

200T:n yleisimpiä alustakoneita ovat: pienet metsä- ja ajokoneet kuten Alstor, Kinetic Usewood, Logbullet, yms., traktorikaluston metsänosturit alle 6,5m kärryn aisalla tai traktoriin kiinnitettyinä sekä pienet 1,5 – 3t kaivinkoneet.

JAK-200T energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 125 kg
  • Katkaisuläpimitta: 200 mm (kovat puulajit kuten tammi,Pyökki, jne. noin 25% vähemmän)
  • Paineenkorottaja: Ei
  • Suositeltu öljynvirtaus: 20-50 L / min
  • Suositeltu käyttöpaine: 170-200 bar
  • Joukkokäsittely: Ei
  • Alle 6,5 metrin nosturit (15-40 kNm)
  • Asennetaan vapaasti riippuvaksi rotaattoriin
  • Takuu: 1 vuosi

JAK-200T Energiakouran ominaisuuksia

➔ Ei tarvitse lisähydrauliikkaa eikä sähköä
➔ Ei kouran kääntöä rajoittavia letkuja tai sähkö johtoja
➔ Nopea ja helppo asennus
➔ Puun karsinta mahdollisuus
➔ Giljotiini ja tiltti lukittavissa
➔ Toimii myös kuormaus kourana
➔ Valmistettu Hardox-teräksestä

 

Kuvia JAK-200T Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200T malliamme eri kuvakulmista. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena.

T-sarjan energiakouria myy kotimaassa Farmikko Oy

Jos kaipaat lisätietoa T-sarjan energiakourien ominaisuuksista tai saatavuudesta, niin vieraile osoitteessa Farmikko.fi

Tai soita +358408330755

COPYRIGHT 2020