Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-200TC tekee raivauksesta nopeaa

Keräilyn lisäksi puiden karsiminen, katkaiseminen sekä kuormaaminen onnistuu vaivattomasti. 200TC energiakouran ketterien, tehokkaiden ja monipuolisten liikkeiden ansiosta. Joukkokäsittelyllä voit kerärä useita pienempiä puita tai latvoja nipuksi mikä vähentää turhia nosturin liikeitä. Joukkokäsittely lisää työtehoa pienpuu / energiapuukohteilla jopa yli puolella jolloin tekeminen tehostuu entisestään ja on vaivatonta suuremmaltakin alueelta. Halutessaan karsittuja runkoja voi lajitella kuitu tai polttopuurangaksi ja puut on tehokasta ajaa samalla kouralla eri kuormissa kasoille sekä haketettavaksi.

Ennen katkaisua pystyssä olevan puun voi karsia kuljettamalla kouraa puun rungon mukaisesti, jolloin kourassa olevat karsinterät leikkaavat oksat pois keräilijän ollessa kiinni. Tämän jälkeen kouran tukevat leuat ottavat tiukan otteen puun latvaosasta ja hydraulisesti toimivat leikkuuterät katkaisevat puun siististi ja tehokkaasti. Mikäli tässä vaiheessa ei käännetä kouraa kuormausasentoon voidaan jatkaa keräilyä niin monta kertaa kuin katkaisukapasiteetti riittää. Kourassa kiinni olevat puut on helppo kuljettaa ahtaastakin paikasta pystyssä ajouran varteen kasoille tai kaataa puut kuormatilan päällä suoraan kuormaan.

Haketavaraa koko puuna kaadettaessa kouralla on tehokasta myös katkoa kaadettuja puita vaaka-asennossa kuormauspituuteen jopa useampia kerrallaan ja nostella niput kyytiin.

Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi Harvennukset, pellonreunojen ja tienvarsien kasvustot, joiden raivaaminen onnistuu nopeasti ja tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

200TC:n yleisimpiä alustakoneita ovat: pienet metsä- ja ajokoneet kuten Alstor, Kinetic usewood, Logbullet, yms., traktorikaluston metsänosturit alle 6,5m kärryn aisalla tai traktoriin kiinnitettyinä sekä pienet 1,5 – 3t kaivinkoneet.

JAK-200TC energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 150 kg
  • Katkaisuläpimitta: 200 mm (kovat puulajit kuten tammi,Pyökki, jne. noin 25% vähemmän)
  • Paineenkorottaja: ei
  • Suositeltu öljynvirtaus 20-50 l/min
  • Suositeltu käyttöpaine:170 – 200 bar
  • Joukkokäsittely: kyllä
  • Alle 6,5 metrin nostureihin (15-40 kNm)
  • Asennetaan vapaasti riippuvaksi rotaattoriin
  • Takuu: 1 vuosi

JAK-200TC Energiakouran ominaisuuksia

➔ Ei kouran kääntöä rajoittavia letkuja tai sähkö johtoja
➔ Asennus muutamassa minuutissa
➔ Puun karsinta pystyssä
➔ Joukkokäsittely tehostaa tuottavuutta
➔ Giljotiiini ja tiltti lukittavissa
➔ Eriomainen myös kuormaukourana
➔ Valmistettu Hardox materiaalista

Kuvia JAK-200TC Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200TC malliamme eri kuvakulmista. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena.

T-sarjan energiakouria myy kotimaassa Farmikko Oy

Jos kaipaat lisätietoa T-sarjan energiakourien ominaisuuksista tai saatavuudesta, niin vieraile osoitteessa Farmikko.fi

Tai soita +358408330755

COPYRIGHT 2020