Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-200Z tekee pienkoneesta monipuolisen raivaajan

JAK-200Z on pienemmille pyöräkuormaajille ja kurottajille tarkoitetun Z-sarjan pienin malli, joka on koostaan huolimatta todellinen voimanpesä. JAK-200Z sopii erinomaisesti esimerkiksi katujen reunustojen ja puistoalueiden nopeaan ja tehokkaaseen raivaamiseen.

Kovaan pienkonekäyttöön kehitetty JAK-200Z katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. Tämän ketterän ja vahvan energiakouran avulla energiapuun raivaus onnistuu vaivattomasti myös aina 20 cm paksuisiin puunrunkoihin saakka. JAK-200Z:n laajalla 600 mm avautumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa.

JAK-200Z mallisuojattu rakenne ottaa pettämättömän otteen halutusta puuaineksesta.  Ketterän ja nopean liikkeensä ansiosta puiden ja pensaiden raivaaminen onnistuu täten erittäin nopeasti suuremmaltakin alueelta. Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

JAK-200Z Energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 140kg
  • Katkaisuläpimitta 200 mm
  • Käyttöpaine 200-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 30 l/min
  • Avauma: 600mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 310 mm

Kiinnikkeet

JAK-200Z on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

JAK-200Z Energiakouran ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Irrotettava terä
➔ Toiminta kahdella sylinterillä
➔ Ketterä ja tehokas

Katso JAK-200Z Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet JAK-200Z työn äärellä. Videolta näemme, miten energiakoura ottaa kiinni puista katkaisten ne siististi ja tarkasti. Videolla havainnollistetaan hyvin myös sitä, miten kätevästi puun käsittely maassa onnistuu myös pienemmällä koneella.

JAK-200Z on tehopakkaus pienessä koossa

JAK-200Z on pienemmän kokoluokan kurottajille ja pyöräkuormaajille suunnattu energiakoura, joka on kompaktista koostaan huolimatta todellinen voimanpesä. JAK-200Z on parhaimmillaan silloin, kun halutaan toteuttaa tehokasta raivausta pienillä koneilla.

JAK-200Z leikkaa siististi pienet pensaikot ja risukot, mutta katkaisuvoima riittää myös suurempien puiden kaatamiseen. JAK-200Z katkaisee halutun puuaineksen siististi samalla kun koura ottaa puusta kiinni. Hyvän liikkuvuutensa ansiosta puiden kaato onnistuu vaivattomasti.

JAK-200Z hoitaa sille asetetun tehtävän luotettavasti ja turvallisesti. Se on testattu kovissa olosuhteissa  ammattilaisten käsissä, joten olemme varmoja sen toimivuudesta kaikissa tilanteissa. ”Hardox In my Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

JAK-200Z energiakouran lisävarusteet

Vaikka JAK-200Z on jo itsessään varsin monipuolinen ja ketterä energiakoura, voidaan sen ominaisuuksia vielä parantaa erillisten lisävarusteiden ansiosta. Jokainen lisälaitteemme on suunniteltu nimenomaan kyseistä energiakouramallia, käyttötarkoitusta ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Kaatotuki

Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta varmistaen puun tukevan hallinnan.

Kaatotuki on tarpeellinen lisävaruste muun muassa silloin, kun raivattava puu on esimerkiksi lahoamisesta johtuen hauraampaa. Kaatotukea vasten pehmämpi puu pysyy helpommin kasassa, eikä liikuteltaessa katkea painovoimasta johtuen niin helposti suoraan leukojen yläpuolelta.

Kuva tulossa

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelyä mahdollistaen vähemmän voimaa tarvitsevien toimintojen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pikaliikeventtiilin avulla energiakoura voidaan sulkea nopeammin silloin, kun sen ei tarvitse käyttää voimaa. Energiakouran saavuttaessa kovempaa puristusvoimaa vaativan pisteen, sen nopeus palautuu normaalille tasolle.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-200Z Energiakourasta

Alle olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-200Z malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-200Z energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020