Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

220TC joukkokäsittely tekee energiapuun korjuusta nopeaa

Keräilyn lisäksi puiden karsiminen, katkaiseminen sekä kuormaaminen onnistuu vaivattomasti. 220TC energiakouran ketterien, tehokkaiden ja monipuolisten liikkeiden ansiosta. Joukkokäsittelyllä voit kerätä useita pienempiä puita tai latvoja nipuksi mikä vähentää turhia nosturin liikeitä. Joukkokäsittely lisää työtehoa pienpuu / energiapuukohteilla jopa yli puolella jolloin tekeminen tehostuu enisestään ja on vaivatonta suuremmaltakin alueelta. Halutessaan karsittuja runkoja voi lajitella kuitu tai polttopuurangaksi ja puut on tehokasta ajaa samalla kouralla eri kuormissa kasoille sekä haketettavaksi.

Ennen katkaisua pystyssä oleva puu voidaan myös karsia kuljettamalla kouraa puun rungon mukaisesti, jolloin kourassa olevat karsinterät leikkaavat oksat pois keräilijän ollessa kiinni. Tämän jälkeen kouran tukevat leuat ottavat tiukan otteen puun latvaosasta ja hydraulisesti toimivat leikkuuterät katkaisevat puun siististi ja tehokkaasti. Mikäli tässä vaiheessa ei käännetä kouraa kuormausasentoon voidaan jatkaa keräilyä niin monta kertaa kuin katkaisukapasitetti riittää. Kourassa kiinni olevat puut on helppo kuljettaa ahtaastakin paikasta pystyssä ajouran varteen kasoille tai kaataa puut kuormatilan päällä suoraan kuormaan.

Haketavaraa koko puuna kaadettaessa kouralla on tehokasta myös katkoa kaadettuja puita vaaka-asennossa kuormauspituuteen jopa useampia kerrallaan ja nostella niput kyytiin.

Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi Harvennukset, pellonreunojen ja tienvarsien kasvustot, joiden raivaaminen onnistuu nopeasti ja tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

220TC:n yleisimpiä alustakoneita ovat: Keskikokoiset metsä- ja ajokoneet sekä traktorikaluston yli 6,5 metriset metsänosturit kärryn aisalla tai traktoriin kiinnitettyinä sekä pienet 3 – 6 t kaivinkoneet.

JAK-220TC energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 200 kg
  • Katkaisuläpimitta: 220 mm (kovat puulajit kuten tammi,Pyökki, jne. noin 25% vähemmän)
  • Paineenkorottaja: kyllä
  • Minimi öljynvirtaus: 20 l/min
  • Suositeltu käyttöpaine: 170 – 200 bar
  • Joukkokäsittely: kyllä
  • Yli 6,5 metrin kuormaimiin
  • Asennetaan vapaasti riippuvaksi rotaattoriin
  • Takuu: 1 vuosi

 

JAK-200TC Energiakouran ominaisuuksia

➔ Ei tarvitse lisähydrauliikkaa eikä sähköä
➔ Ei kouran kääntöä rajoittavia letkuja tai sähkö johtoja
➔ Puun karsinta pystyssä
➔ Joukkokäsittelijä tehostaa tuottavuutta
➔ Nopea ja helppo asennus
➔ Giljotiini ja tiltti lukittavissa
➔ Erinomainen kuormaus kourana
➔ Valmistettu Hardox-teräksestä

Katso JAK-220TC Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet JAK-220TC työn äärellä. Joukkokäsittely tekee energiapuun korjuusta nopeaa ja 220TC energiakouran ketterien, tehokkaiden ja monipuolisten liikkeiden ansiosta puiden karsiminen, katkaiseminen sekä kuormaaminen onnistuu samalla vaivattomasti.

Kuvia JAK-220TC Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-220TC malliamme eri kuvakulmista. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena.

T-sarjan energiakouria myy kotimaassa Farmikko Oy

Jos kaipaat lisätietoa T-sarjan energiakourien ominaisuuksista tai saatavuudesta, niin vieraile osoitteessa Farmikko.fi

Tai soita +358408330755

COPYRIGHT 2020