Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Monikäyttöinen JAK-250 sopii tienvarsilta korpimetsään

JAK-250 on tehokas ja monikäyttöinen energiakouramallimme, joka on suunniteltu erityisesti 5-12 tonnin painoisille kaivinkoneille. Tämän suositun energiakouran teho on kokoluokassaan ylivoimainen, ja se soveltuu monipuolisesti pienten risukkojen raivaamisesta aina suurempienkin puiden kaatajaksi.

Kahdella sylinterillä varustettu rakenne katkaisee puut tehokkaasti ja tarkasti aina 250 cm paksuuteen saakka. JAK-250 energiakouran leuat ja korkea profiili ottavat puusta tukevan ja pettämättömän otteen. JAK-250:n laajalla 690 mm avautumalla voidaan myös katkaista vaivattomasti useampia puita yhdellä kertaa.

Tukevasti puristuksessa oleva puu leikkaantuu tarkasti ja siististi käyttötarkoitukseen muotoillun leikkuuterän ansiosta, jonka jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa haluttuun paikkaan. Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

JAK-250 energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 270 kg
  • Katkaisuläpimitta: 250 mm
  • Käyttöpaine: 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus: 60 l/min
  • Avauma: 690mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 390 mm

 

Kiinnikkeet

JAK-250 varustetaan asiakkaan haluamalla kiinnikkeellä.

JAK-250:n käyttökohteet ja ominaisuudet

➔ Kahden vuoden takuu
➔ Tehokas ja kestävä
➔ CE-hyväksytty
➔ 100 % Made in Finland
➔ Raivaukseen ja harvennukseen
➔ 5-12 tonnin kaivinkoneisiin

Katso JAK-250 Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet JAK-250 työn äärellä. Lisävarusteena saatava keräilijä mahdollistaa useiden puiden keräämisen sekä katkaisemisen ilman ylimääräisiä ja aikaa vieviä liikeratoja.

JAK-250 ON LUNASTANUT LUPAUKSEMME

JAK-250 on  lippulaivatuotteemme. Sen laatuun luottavat niin yksittäiset käyttäjät kuin raivausta ammatikseen toteuttavat yritykset. Suosionsa puolesta JAK-250 on yksi halutuimpia energiakouramallejamme myös kansainvälisten jälleenmyyjiemme keskuudessa. Tämä suosio perustuu niihin lupauksiin, joita tuotteemme on markkinoilla lunastanut.

Tuotteidemme laatu ei ole kuitenkaan puhdasta sattumaa, sillä jokainen yksityiskohta on hioutunut nykyiseen muotoonsa vankkaan kokemukseen perustuen. JAK-250 energiakouraa on kehitetty yhteistyössä alan rautaisten ammattilaisten toiveita ja kokemuksia kuunnellen. Näin JAK-250 on muotoutunut parhaalla tavalla juuri sellaiseksi kuin sen käyttötarkoitukseen kuuluu.

Koska JAK-250 on suunniteltu vaativaan käyttöön, haluamme varmistua siitä, että ne valmistetaan parhaista materiaaleista. Tästä syystä olemme erityisen ylpeitä saadessamme käyttää SSAB:n arvostettua Hardox-terästä tuotteidemme perusmateriaalina.

“Hardox In My Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

 

JAK-250 energiakouran lisävarusteet

Energiakouran käyttöä voidaan monipuolistaa varustamalla sitä seuraavilla lisälaitteilla:

Keräilijä

JAK-250:een tarkoitettu keräilijä optimoi työn tehokkuutta ja säästää aikaa. Jos energiakouran tarkoituksena on raivata pienempää ja tiheämmin kasvavaa puuainesta samalta alueelta, tätä prosessia voidaan tehostaa ja nopeuttaa huomattavasti tämän keräilijän ansiosta.

Keräilijä tekee raivauksesta helppoa ja nopeaa, kun sama alue voidaan käsitellä pienemmällä vaivalla. Keräilijän avulla energiakoura voi kerätä samaan nippuun useita erillään kasvavia puita.

 

Kallistaja

Kallistaja tuo JAK-250:n käyttöön lisää ketteryyttä, tehokkuutta sekä uusia tulokulmia kaivinkoneella raivauksen parissa työskentelyyn. Kallistajan avulla energiakouraa voidaan kääntää jopa 45° molempiin suuntiin, jolloin sen hallittavuus yltää huippuluokkaan myös haastavammissa tilanteissa. Tällöin kaivinkoneella tehtävät raivaustyöt onnistuvat paremmin, koska se mahdollistaa helpomman pääsyn vaikeisiin kohteisiin.

Kaatotuki

Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta ja varmistaa näin puun tukevan hallinnan. Näin kaatotuki varmistaa puun tukevan hallinnan.

Kuva tulossa

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelynopeutta. Se mahdollistaa kuormittamattoman kiinnimenovaiheen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Kahden vuoden takuu

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Tuotteemme ovat paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. On olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-250 Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-250 malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta ja kiitosta JAK-250:n käyttäjiltä ympäri maailmaa, jonka ansiosta voimme olla varmoja sen toimivuudesta hyvin vaihtelevissa olosuhteissa. Jos kaipaat lisätietoa tähän tuotteeseen liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK -jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020