Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-250K on tehokas, ammattikäyttöön suunniteltu energiapuukoura, joka tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa metsätyökoneissa sekä suurissa traktoreissa. Kovaan käyttöön kehitetty JAK-250K on todellinen tehopakkaus, jolla erilaiset harvennus ja raivaustyöt onnistuvat tarkasti ja tehokkaasti.

JAK-250K energiakouran kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut tarkasti halutusta kohdasta.  Kouran lujassa puristuksessa puuaines leikkaantuu siististi poikki aina jopa 25cm paksuuteen saakka.

Energiakouran vahvat leuat ja korkea profiili ottavat puusta tukevan ja pettämättömän otteen, jolloin puun käsittely on helppoa ja turvallista. JAK-250K:n laajalla 690 mm avautumalla voidaan myös katkaista vaivattomasti useampia puita yhdellä kertaa.

JAK-250K saa käyttövoimansa yhdestä kaksitoimisesta hydrauliikasta ja se voidaan asentaa sellaisenaan tavallisen puutavarakouran tilalle. Leikkuuterän voi tarvittaessa irrottaa, jolloin kouraa voidaan käyttää puukourana.

Tekniset tiedot

  • Paino: 280 kg
  • Katkaisuläpimitta 250 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 690 mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 390 mm

Kiinnikkeet

JAK-250K on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla puutavarakuormaimien ja metsätyökoneiden kiinnitysmenetelmillä.

JAK-250K Energiakouran lisävarusteet

Energiakouran käyttöä voidaan monipuolistaa varustamalla sitä seuraavilla lisälaitteilla:

Sylinterivaihtoehdot

B, K ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

JAK-Energiakouriin on tarjolla asiakkaan tarpeiden ja alustakoneen ominaisuuksien mukaan erilaisia sylinterivaihtoehtoja.

LUE LISÄÄ

JAK-200K Energiakouran ominaisuudet

➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Toiminta yhdellä hydrauliikalla
➔ Irrotettava terä
➔ Voimakas ja kestävä
➔ Kahden vuoden takuu

Katso JAK-250K Energiakouran esittelyvideo

Katso miten JAK-250K toimii käytännössä. Videolla raivaustyötä toteutetaan traktorin puutavarakuormaimeen liitetyn JAK-250K energiakouran avulla. Energiakoura katkaisee puut halutusta kohdasta joko korkealta tai aivan maanpinnan tasolta. Pystyssä oleva puu voidaan siis leikata pätkiksi vaikka latvasta aloittaen.

Markkinoiden paras takuu

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

jak made in finland

Kuvia JAK-250K Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-250K malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo