Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-250K vie työn tuottavuuden uudelle tasolle

JAK-250K on tehokas, ammattikäyttöön suunniteltu energiapuukoura, joka tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa metsätyökoneissa sekä suurissa traktoreissa. Kovaan käyttöön kehitetty JAK-250K on todellinen tehopakkaus, jolla erilaiset harvennus ja raivaustyöt onnistuvat tarkasti ja tehokkaasti.

JAK-250K energiakouran kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut tarkasti halutusta kohdasta.  Kouran lujassa puristuksessa puuaines leikkaantuu siististi poikki aina jopa 25cm paksuuteen saakka.

Energiakouran vahvat leuat ja korkea profiili ottavat puusta tukevan ja pettämättömän otteen, jolloin puun käsittely on helppoa ja turvallista. JAK-250K:n laajalla 690 mm avautumalla voidaan myös katkaista vaivattomasti useampia puita yhdellä kertaa.

JAK-250K saa käyttövoimansa yhdestä kaksitoimisesta hydrauliikasta ja se voidaan asentaa sellaisenaan tavallisen puutavarakouran tilalle. Leikkuuterän voi tarvittaessa irrottaa, jolloin kouraa voidaan käyttää puukourana.

 

JAK-250K Energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 280 kg
  • Katkaisuläpimitta 250 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 690 mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 390 mm

Kiinnikkeet

JAK-250K on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla puutavarakuormaimien ja metsätyökoneiden kiinnitysmenetelmillä.

JAK-200K Energiakouran ominaisuudet

➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Toiminta yhdellä hydrauliikalla
➔ Irrotettava terä
➔ Voimakas ja kestävä
➔ Kahden vuoden takuu

Katso JAK-250K Energiakouran esittelyvideo

Katso miten JAK-250K toimii käytännössä. Videolla raivaustyötä toteutetaan traktorin puutavarakuormaimeen liitetyn JAK-250K energiakouran avulla. Energiakoura katkaisee puut halutusta kohdasta joko korkealta tai aivan maanpinnan tasolta. Pystyssä oleva puu voidaan siis leikata pätkiksi vaikka latvasta aloittaen.

JAK-250K tarjoaa monipuolista tehokkuutta

JAK-250K on suunniteltu kovaan käyttöön. Energiapuun korjuu ei ole aina maailman helpoin tehtävä.  JAK-250K on kehitetty tehostamaan raivaustyön tuottavuutta hankalissakin olosuhteissa. 

JAK-250K energiakoura on tarkoitettu käytettäväksi metsätyökoneissa ja suurissa traktoreissa. Sen ominaisuudet vastataavat näiden koneiden energiakouralle asettamia vaatimuksia. JAK-250K on testattu kovissa olosuhteissa rautaisten ammattilaisten käsissä.

JAK-250K on työjuhta, joka katkaisee halutun puuaineksen siististi samalla, kun koura ottaa puusta kiinni. Hyvän liikkuvuutensa ansiosta puiden kaato onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti suureltakin alueelta. Samalla puu voidaan helposti pinota haluttuun paikkaan tai nostaa esimerkiksi perävaunuun. Tämän vuoksi JAK-250K onkin varsin monipuolinen työkalu, joka sopii aina teiden ja peltojen reunusten raivaamisesta jykevämmänkin energiapuun keräämiseen.

”Hardox In my Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

Kuvia JAK-250K Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-250K malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-250K energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020