Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

Avant sovitteella varustettu JAK-250R on tehokas energiakoura, mikä on suunniteltu käytettäväksi Avant -kuormaajissa. Peräosaa vaihtamalla JAK-250R on kuitenkin mahdollista valjastaa käyttöön myös esimerkiksi kaivinkoneissa tai kurottajissa. 

Kovaan käyttöön kehitetty JAK-250R katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. Kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut siististi ja tarkasti aina jopa 25cm paksuuteen saakka. Tukevasti puristuksessa oleva puu leikkaantuu siististi leikkuuterän ansiosta, jonka jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa haluttuun paikkaan. Kouran korkea profiili pitää puun tukevasti paikallaan koko liikkeen ajan.

JAK-250R energiakouran avulla energiapuun raivaus onnistuu vaivattomasti, koska sen laajalla 690 mm avaumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-250R soveltuu monipuolisesti niin pienten risukkojen raivaamiseen kuin suurempienkin puiden kaatajaksi. Hyvän liikkuvuutensa ansiosta puiden ja pensaiden kaato onnistuu nopeasti suuremmaltakin alueelta.

Kouran alapuolella sijaitsevan leikkuuterän voi tarvittaessa myös irrottaa, mikäli energiakouraa halutaan käyttää tavallisena puukourana.

Tekniset tiedot

  • Paino: 270kg
  • Katkaisuläpimitta 250 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 690mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 390 mm

 

Avant peräosa

Tämä JAK-250R on varustettu Avant -tyypin koneisiin sopivalla peräosalla. Peräosaa vaihtamalla 250R voidaan tarvittaessa valjastaa käyttöön myös muissa konetyypeissä.

JAK-250R Energiakouran lisävarusteet

Energiakouran käyttöä voidaan monipuolistaa varustamalla sitä seuraavilla lisälaitteilla:

Pyörittäjä ja Läpivienti

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava pyörittäjä ja läpivienti mahdollistaa JAK-energiakouran rajattoman pyörittämisen molempiin suuntiin.

LUE LISÄÄ

Joukkokeräin B/R-sarja

B/R-sarjan JAK-Energiakouriin

Joukkokeräin lisää kouran tuottavuutta merkittävästi, jopa 1,5m3/h! Keräimen avulla poistuu turhaa liikettä ja tämän myötä nopeus sekä tehokkuus kasvavat huomattavasti.

LUE LISÄÄ

Sähköohjattu 6/2-suuntaventtiili E6212

JAK-250B, JAK-250R ja JAK-220C Energiakouriin

Sähköohjatulla 6/2-suuntaventtiilin avulla pystyt jakamaan yhden hydrauliikan kahteen toimintoon, kun käytät energiakouraa.

LUE LISÄÄ

Kaapeliohjain

Hydrauliikan ohjaukseen sähköohjatun 6/2-suuntaventtiilien kanssa

Kaapeliohjauksella ohjataan sähköohjattua 6/2 suuntaventtiiliä siirtämään toimintoja eri hydrauliikkalinjoille.

LUE LISÄÄ

Radio-ohjaus

Hydrauliikan langattomaan ohjaukseen sähköohjatun 6/2-suuntaventtiilien kanssa

Radio-ohjauksella ohjataan kätevästi sähköohjattua 6/2 suuntaventtiiliä siirtämään toimintoja eri hydrauliikkalinjoille.

LUE LISÄÄ

Kaatotuki

B- ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa JAK-energiapuukouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

LUE LISÄÄ

Avant-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Avant-peräosa on R-sarjan energiakouramalleihin asennettava sovite, jolla koura saadaan käyttöön Avant-merkkisissä kuormaajissa.

LUE LISÄÄ

Multimount-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Multimount-peräosa on R-sarjan energiakouramalleihin asennettava sovite, jolla koura saadaan käyttöön erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa.

LUE LISÄÄ

Kaivinkone-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Kaivinkoneperäosa on R-sarjan energiakouramalleihin sopiva varuste, jolla koura käy sovitelevystä ja kaivinkonekiinnikkeistä riippuen kaikkiin yleisiin kaivinkonemalleihin.

LUE LISÄÄ

Sylinterivaihtoehdot

B, K ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

JAK-Energiakouriin on tarjolla asiakkaan tarpeiden ja alustakoneen ominaisuuksien mukaan erilaisia sylinterivaihtoehtoja.

LUE LISÄÄ

JAK-250R Energiakouran käyttökohteet ja ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Made in Finland
➔ Vaihdettava peräosa
➔ Irrotettava terä
➔ Valmistettu Hardox-teräksestä
➔ Voimakas ja kestävä 

 

Katso JAK-250R Energiakouran esittelyvideo

Tällä videolla näet kuinka R-sarjan energiakourat toimivat yhdessä Avant -merkkisten kuormaajien kanssa. Kouran asennus käy nopeasti ja sen käyttö on helppoa ja tehokasta.

Kahden vuoden takuu

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Tuotteemme ovat paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. On olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-250R Avant Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-250R malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo