Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-250Z on monikäyttöinen ja tehokas energiapuun kaataja

JAK-250Z on suunniteltu käytettäväksi 3-6 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa ja sellaisissa kurottajissa, joiden nostokyky on maksimiulottumalla vähintään 900 kg. Monipuolisena ja tehokkaana energiakourana JAK-250Z sopii erinomaisesti esimerkiksi teiden ja peltojen reunustojen nopeaan ja tehokkaaseen raivaamiseen.

Kovaan käyttöön kehitetty JAK-250Z katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. Kahdella sylinterillä varustettu mallisuojattu rakenne katkaisee puut siististi ja tarkasti aina jopa 25cm paksuuteen saakka. Tukevasti puristuksessa oleva puu leikkaantuu siististi leikkuuterän ansiosta, jonka jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa haluttuun paikkaan. Kouran korkea profiili pitää puun tukevasti paikallaan koko liikkeen ajan.

JAK-250Z energiakouran avulla energiapuun raivaus onnistuu vaivattomasti, koska sen laajalla 690 mm avaumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-250Z soveltuu monipuolisesti niin pienten risukkojen raivaamiseen kuin suurempienkin puiden kaatajaksi. Hyvän liikkuvuutensa ansiosta puiden ja pensaiden kaato onnistuu nopeasti suuremmaltakin alueelta.

Kouran alapuolella sijaitsevan leikkuuterän voi tarvittaessa myös irroittaa, mikäli energiakouraa halutaan käyttää tavallisena puukourana.

JAK-250Z Energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 270kg
  • Katkaisuläpimitta 250 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 690mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 390 mm

 

Kiinnikkeet

JAK-250Z on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

JAK-250Z Energiakouran ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Made in Finland
➔ Irrotettava terä
➔ Toiminta kahdella sylinterillä
➔ Voimakas ja kestävä

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Monikäyttöinen JAK-250Z hoitaa homman

JAK-250Z on suunniteltu keskisuurten pyöräkuormaajien ja kurottajien vaativaan käyttöön. Se soveltuu monipuolisesti niin pienten risukkojen raivaamiseen kuin suurempienkin puiden kaatamiseen. JAK-250Z energiakouran teho onkin kokoluokassaan ylivoimainen, ja se on myös erittäin ketterä käyttää.

Laadukkaan ja tehokkaan energiakouran vaatimukset on asetettu ammattilaisten keskuudessa erittäin korkealle. Tästä syystä JAK-250Z energiakouraa on vuosien ajan kehitetty yhteistyössä alan rautaisten ammattilaisten kanssa. Näin voimme olla varmoja sen toimivuudesta kaikissa tilanteissa.

JAK-250Z on parhaimmillaan juuri silloin, kun halutaan tehdä tehokasta raivausta ilman turhia viivästyksiä. Sen ylivoimainen katkaisuteho ja toimintavarmuus ovat tunnetusti maailman huippuluokkaa.

Energiakouramme käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ja käytämme tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja. Tuotteidemme perusmateriaali on SSAB:n arvostettua Hardox-terästä. “Hardox In my Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

 

JAK-250Z energiakouran lisävarusteet

Monipuolisen ja tehokkaan JAK-250Z energiakouran käyttöä voidaan tehostaa vielä entisestään varustamalla sitä muutamilla lisälaitteilla. JAK-250Z:n lisävarusteet on suunniteltu kyseistä energiakouramallia ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Keräilijä

JAK-250Z tarkoitettu keräilijä optimoi työn tehokkuutta ja säästää aikaa. Jos energiakouran tarkoituksena on raivata pienempää ja tiheämmin kasvavaa puuainesta samalta alueelta, tätä prosessia voidaan tehostaa ja nopeuttaa huomattavasti lisävarusteena hankittavan keräilijän ansiosta. Keräilijä tekee raivauksesta helppoa ja nopeaa, kun sama alue voidaan käsitellä pienemmällä vaivalla.

Yksinkertaisuudessaan keräilijä toimii siten, että keräilijän omat leuat pitävät kiinni energiakouran katkaisemista puista samalla kun energiakoura katkaisee lisää puuta vierestä. Tällä tavoin energiakoura voi kerätä yhdellä kertaa samaan nippuun useita erillään kasvavia puita. Näin energiakoura saadaan pienillä liikkeillä täyteen puutavaraa ilman, että mitään tarvitsee laskea välillä maahan. Koko nippu voidaan siis siirtää yhdellä liikkeellä haluttuun kohteeseen vasta kouran ollessa täynnä. Näin ollen keräilijä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti puiden siirtelyyn liittyvästä työstä.

Kaatotuki

Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

Kaatotuki on tarpeellinen lisävaruste muun muassa silloin, kun raivattava puu on esimerkiksi lahoamisesta johtuen hauraampaa. Kaatotukea vasten pehmämpi puu pysyy helpommin kasassa eikä katkea niin helposti suoraan leukojen yläpuolelta puuta liikuteltaessa.

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelyä, koska se mahdollistaa vähemmän voimaa tarvitsevien toimintojen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pikaliikeventtiilin avulla energiakoura voidaan sulkea nopeammin silloin, kun sen ei tarvitse käyttää voimaa. Energiakouran saavuttaessa kovempaa puristusvoimaa vaativan pisteen, sen nopeus palautuu normaalille tasolle.

Kuva tulossa

Kuvia JAK-250Z Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-250Z malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustettuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-250Z energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK -jälleenmyyjäsi, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

COPYRIGHT 2020