Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-300C on uuden tyyppinen energiakoura, jossa leikkuuvoima on keskitetty yhden puristavan leuan puolelle. Tämä ratkaisu mahdollistaa kouran kevyemmän rakenteen, siron kokoluokan sekä myös edullisemman hinnan.

Tämä monikäyttöinen energiakouramalli on pitkäaikaisen tuotekehityksen ja tutkimuksen lopputulos. Kehitystyön aikana kouran suunnittelussa on otettu huomioon aitoon kokemukseen perustuva tietotaito omasta vankasta kokemuksestamme puunkorjauksesta sekä lisäksi käyttäjiltä tulleista ajatuksista. Koura on käynyt läpi vaativan testausprosessin aidoissa sekä vaativissa olosuhteissa. Tämän myötä voimme olla varmoja sen toimivuudesta myös uusia loppukäyttäjiä ajatellen.

Valmistuksessa käytämme lujuusluokiteltua Hardox-kulutusterästä! Kotimaisuus sekä huippulaadukkaiden materiaalien käyttö luovat myös osaltaan rakenteen ja luotettavuuden, joka kestää kovimmissakin tilanteissa sekä olosuhteissa.

 

JAK-300C Energiakouran tekniset tiedot

 • Soveltuvuus 6-20T koneisiin
 • 30cm max. puu
 • Paino VAIN 350kg
 • Avauma 650mm
 • Irrotettava terä = monikäyttöinen
 • Lisävarusteltavissa
 • Irtosovitteiset kiinnikkeet
 • Min. 60l/min, n.250bar
 • Takuu 12kk

Kiinnikkeet

 • Yleisimmät kaivinkonekiinnikkeet
 • Tilauksesta asiakkaan konetyypin mukaan

JAK-300C Energiakouran ominaisuuksia

Muotoilun sekä nopeasti irrotettavan terän ansiosta koura toimii mainiosti myös monissa muissa käyttökohteissa energiapuun korjauksen lisäksi, kuten kuormauksessa, materiaalien käsittelyssä jne.

Avoin rakenne auttaa myös pitämään kouran puhtaana puumassasta, liasta tai esimerkiksi lumesta, jolloin koura ei tukkeennu kovassakaan käytössä.

Irtosovitteisen kiinnikkeen vaihtaminen eri malliin on tarvittaessa helppo toimenpide. Sama koura siis sopii useaan koneeseen sovitelevyä vaihtamalla.

Katso JAK-300C -mallin esittelyvideo

Tällä videolla näet JAK-300C -mallin toimintaa tositoimissa. Videolta tulee hyvin esille C-mallin monipuoliset lastausominaisuudet, tarkka käsittely sekä tietysti ylivoimainen leikkuuvoima.

JAK-300C energiakouran lisävarusteet

Alla toistaiseksi saatavilla olevat lisävarusteet, jotka ovat varusteltavissa kouraan myös jälkikäteen!

Joukkokeräin

JOUKKOKERÄIN lisää kouran tehokkuutta merkittävästi. Keräimen avulla poistuu turhaa liikettä työskentelystä ja tämän myötä nopeus, sekä tuottavuus kasvaa huomattavasti! Joukkokeräimellä saadaan 1–1,5 m3/h lisätuotto. YKSI HYDRAULIIKKA (meno/paluu) riittää myös keräimellisen kouran ohjaukseen hyödyntäen vaihtoventtiiliä asennuksessa. Vaihtoehtoisesti kouran ohjaus (1) linjasta ja keräimen ohjaus (2) linjasta, mikäli kaksi lisähydrauliikkaa käytettävissä.

Kiinteä jatkopuomi

KIINTEÄ JATKOPUOMI antaa työskentelyyn lisäulottovuutta sekä turvaa puominpään arat kohdat, kuten erityisesti pyörittäjän.

Kuva tulossa

Kallistaja

KALLISTAJA tuo käyttöön lisää ketteryyttä, tehokkuutta sekä uusia tulokulmia kaivinkoneella raivauksen parissa työskentelyyn. Kallistajan avulla energiakouraa voidaan kääntää jopa 45° molempiin suuntiin, jolloin sen hallittavuus yltää huippuluokkaan myös haastavammissa tilanteissa. Tällöin kaivinkoneella tehtävät raivaustyöt onnistuvat paremmin, koska se mahdollistaa helpomman pääsyn vaikeisiin kohteisiin.

Kantapää (kynkkä)

KANTAPÄÄ (kynkkä) on lisävaruste, jota käytetään tukipisteenä esimerkiksi koneen nostoa/liikuttamista ajatellen. Tämä kiinnitetään kouran peräosaan kiinnikkeen alle.

Kuvia JAK-300C energiakourasta

Täältä löydät studio- sekä työkuvia 300C-mallin energiakourasta

Haluaisitko lisätietoa C-mallista? Kysy rohkeasti lisää!

Jos olet ollut aikeissa hankkia uuden energiakouran, niin nyt jos koskaan on sen aika. Kysy tarjousta myös keräilijän kanssa!

Yli 10 vuoden kokemuksella olemme vakiinnuttaneet paikkamme markkinoilla yhdeksi johtavista energiakourien valmistajista. Tämän myötä JAK kourat ovat käyttäjien kestosuosikki.

Kaiken keskiössä on asiakas. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan toimivimman ratkaisun kone- sekä toimenkuva huomioiden. Tiedämme laadun ja palvelun olevan ydinasioita asiakkaidemme tarpeisiin vastaamisessa. Reagoimme myös nopeasti ongelmatilanteissa, mikäli sille ilmenee tarvetta.

Ota yhteyttä

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit olla meihin yhteydessä myös alta löytyvän lomakkeen välityksellä.

0400 804657 /  

COPYRIGHT 2020