Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-300R kuormaajiin ja kurottajiin kuvaus

JAK-300R on suunniteltu käytettäväksi 6-21 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa sekä kurottajissa, joiden nostokyky on maksimiulottumalla vähintään 1300 kg. Ylivoimaisesta katkaisutehostaan tunnettu JAK-300R sopii erinomaisesti teiden ja peltojen reunustojen raivaamisesta myös suurempien puiden kaatajaksi.

JAK-300R on pyöräkuormaajiin ja kurottajiin tarkoitettujen energiakouriemme kookkain malli. Ammattikäyttöön kehitetty JAK-300R katkaisee puun siististi ja tarkasti halutusta. JAK-300R:n jykevät leuat ottavat pettämättömän otteen puusta kuin puusta. JAK-300R katkaisee puut siististi ja tarkasti aina 30 cm paksuuteen saakka.

Kouran laajalla 840 mm avaumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-300R:n korkea profiili pitää puun tukevasti paikallaan koko liikkeen ajan, eikä kouran leikkausvoima hyydy suurenkaan energiapuun kohdalla. Katkaisun jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa helposti haluttuun paikkaan. Näin puiden kaato onnistuu tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

JAK-300R Energiakouran tekniset tiedot

 • Paino: 540kg
 • Katkaisuläpimitta 300 mm
 • Käyttöpaine 250-300 bar
 • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
 • Avauma: 840mm
 • Törmäyslevynkorkeus: 505 mm

Alustakoneet

JAK-300R on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

 • Keskisuuret ja suuret kuormaajat
 • Keskisuuret ja suuret pyöräkoneet
 • Keskisuuret ja suuret kurottajat

Kouran peräosaa vaihtamalla JAK-300R on mahdollista valjastaa käyttöön myös esimerkiksi kaivinkoneissa.

JAK-300R Energiakouran ominaisuuksia

➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Kahden vuoden takuu
➔ Vaihdettava peräosa
➔ Irrotettava terä
➔ Monia lisävarusteita
➔ Voimakas ja kestävä
➔ Korkea rakenne

Katso JAK-300R Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet miten R-sarjan energiakourat toimivat erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa. Kouran asennus käy nopeasti ja sen käyttö on helppoa ja tehokasta.

JAK-300R energiakouran lisävarusteet

Monipuolisen ja tehokkaan JAK-300R energiakouran käyttöä voidaan tehostaa vielä entisestään varustamalla sitä muutamilla lisälaitteilla. JAK-300R:n lisävarusteet on suunniteltu kyseistä energiakouramallia ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Pyörittäjä

Pyörittäjä parantaa kouran käyttömahdollisuuksia ja ulottuvuutta, jolloin puun käsittely on helpompaa. JAK-300R:n lisävarusteena hankittava pyörittäjä tuo työskentelyyn lisätehoa parantamalla energiakouran hallintaa.

Pyörittäjä toimii nimensä mukaisesti niin, että se mahdollistaa energiakouran pyörittämisen varren akselin suuntaisesti. Tämä mahdollistaa monipuolisesti erilaisia työskentelykulmia ja helpottaa raivausta etenkin haastavassa maastossa työskennellessä.

Tekniset tiedot:

 • Pyörittäjän paino: 139 kg

Läpivienti

Pyörittäjän yhteyteen asennettava läpivienti mahdollistaa kouran rajattoman pyörittämisen molempiin suuntiin. Kun kouran leukojen käyttöön liittyvä hydrauliikka ohjataan läpiviennin kautta, ei käyttäjän tarvitse kouraa kiertäessä huolehtia hydrauliikkaletkujen kiertymisestä kouran sisällä.

Tekniset tiedot:

 • Läpiviennin + läpiviennin asennusleikkeiden paino: 12 kg

Keräilijä

JAK-300R:n tarkoitettu keräilijä optimoi työn tehokkuutta ja säästää aikaa. Jos energiakouran tarkoituksena on raivata pienempää ja tiheämmin kasvavaa puuainesta samalta alueelta, tätä prosessia voidaan tehostaa ja nopeuttaa huomattavasti tämän keräilijän ansiosta.

Keräilijä tekee raivauksesta helppoa ja nopeaa, kun sama alue voidaan käsitellä pienemmällä vaivalla. Keräilijän avulla energiakoura voi kerätä samaan nippuun useita erillään kasvavia puita.

Kaatotuki

Vaikka JAK-300R on jo itsessään tukeva koura puunkäsittelyyn, voidaan puiden hallintaa parantaa vielä entisestään erillisen kaatotuen avulla. Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

Kaatotuki on tarpeellinen lisävaruste muun muassa silloin, jos raivattava puu on esimerkiksi lahoamisesta johtuen hauraampaa. Kaatotukea vasten pehmeämpi puu pysyy helpommin kasassa, eikä liikuteltaessa katkea painovoiman vuoksi niin helposti suoraan leukojen yläpuolelta.

Tekniset tiedot:

 • Kaatotuen paino: 33 kg

Saha

Lisävarusteena saatava saha tuo tehokkuutta raivaustyöhön. Energiakouran leikkuuterän paikalle asennettavan sahan avulla katkaiset siististi vaikka useamman puun kerrallaan. Saha mahdollistaa myös paksumpien puiden katkaisun yhdellä kertaa, mitä pelkästään leikkuuterällä olisi mahdollista.

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelynopeutta. Se mahdollistaa kuormittamattoman kiinnimenovaiheen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Kuva tulossa

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-300R Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-300R malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-300R energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

 

COPYRIGHT 2020