Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-300R on suunniteltu käytettäväksi 6-21 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa sekä kurottajissa, joiden nostokyky on maksimiulottumalla vähintään 1300 kg. Ylivoimaisesta katkaisutehostaan tunnettu JAK-300R sopii erinomaisesti teiden ja peltojen reunustojen raivaamisesta myös suurempien puiden kaatajaksi.

JAK-300R on pyöräkuormaajiin ja kurottajiin tarkoitettujen energiakouriemme kookkain malli. Ammattikäyttöön kehitetty JAK-300R katkaisee puun siististi ja tarkasti halutusta. JAK-300R:n jykevät leuat ottavat pettämättömän otteen puusta kuin puusta. JAK-300R katkaisee puut siististi ja tarkasti aina 30 cm paksuuteen saakka.

Kouran laajalla 840 mm avaumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-300R:n korkea profiili pitää puun tukevasti paikallaan koko liikkeen ajan, eikä kouran leikkausvoima hyydy suurenkaan energiapuun kohdalla. Katkaisun jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa helposti haluttuun paikkaan. Näin puiden kaato onnistuu tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

Leikkuuterän voi tarvittaessa irrottaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

Tekniset tiedot

  • Kouran paino: 510 kg
  • Multimount -peräosan paino: 107 kg
  • Katkaisuläpimitta 300 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 840 mm
  • Korkeus: 670 mm

 

Alustakoneet

JAK-300R on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

  • Keskisuuret ja suuret kuormaajat
  • Keskisuuret ja suuret pyöräkoneet
  • Keskisuuret ja suuret kurottajat

Kouran peräosaa vaihtamalla JAK-300R on mahdollista valjastaa käyttöön myös esimerkiksi kaivinkoneissa.

JAK-300R Energiakouran lisävarusteet

Monipuolisen ja tehokkaan JAK-300R energiakouran käyttöä voidaan tehostaa vielä entisestään varustamalla sitä muutamilla lisälaitteilla. JAK-300R:n lisävarusteet on suunniteltu kyseistä energiakouramallia ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Giljotiiniyksikkö

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Giljotiiniyksikkö tuo tehokkuutta ja turvallisuutta raivaustyöhön ja ongelmapuiden poistoon. Giljotiiniyksikön avulla saadaan puun katkaisuläpimitta nostettua 350 millimetriin. Lisäksi saavutetaan erinomainen pienten pajujen katkeavuus limittäin sulkeutuvien terien ansiosta.

LUE LISÄÄ

Pyörittäjä ja Läpivienti

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava pyörittäjä ja läpivienti mahdollistaa JAK-energiakouran rajattoman pyörittämisen molempiin suuntiin.

LUE LISÄÄ

Joukkokeräin B/R-sarja

B/R-sarjan JAK-Energiakouriin

Joukkokeräin lisää kouran tuottavuutta merkittävästi, jopa 1,5m3/h! Keräimen avulla poistuu turhaa liikettä ja tämän myötä nopeus sekä tehokkuus kasvavat huomattavasti.

LUE LISÄÄ

Sahayksikkö

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Saha tuo tehokkuutta raivaustyöhön. Leikkuuterän tilalle asennettavan sahan avulla katkaistaan siististi vaikka useampi puu kerrallaan. Saha mahdollistaa myös paksumpien puiden katkaisun hallitusti.

LUE LISÄÄ

Sähköohjattu 6/2-suuntaventtiili E6212

JAK-250B, JAK-250R ja JAK-220C Energiakouriin

Sähköohjatulla 6/2-suuntaventtiilin avulla pystyt jakamaan yhden hydrauliikan kahteen toimintoon, kun käytät energiakouraa.

LUE LISÄÄ

Sähköohjattu 6/2-suuntaventtiili E6234

JAK-300B, JAK-300R, JAK-300C ja JAK-400C Energiakouriin

Sähköohjatulla 6/2-suuntaventtiilin avulla pystyt jakamaan yhden hydrauliikan kahteen toimintoon, kun käytät energiakouraa.

LUE LISÄÄ

Kaapeliohjain

Hydrauliikan ohjaukseen sähköohjatun 6/2-suuntaventtiilien kanssa

Kaapeliohjauksella ohjataan sähköohjattua 6/2 suuntaventtiiliä siirtämään toimintoja eri hydrauliikkalinjoille.

LUE LISÄÄ

Radio-ohjaus

Hydrauliikan langattomaan ohjaukseen sähköohjatun 6/2-suuntaventtiilien kanssa

Radio-ohjauksella ohjataan kätevästi sähköohjattua 6/2 suuntaventtiiliä siirtämään toimintoja eri hydrauliikkalinjoille.

LUE LISÄÄ

Kaatotuki

B- ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa JAK-energiapuukouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

LUE LISÄÄ

Multimount-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Multimount-peräosa on R-sarjan energiakouramalleihin asennettava sovite, jolla koura saadaan käyttöön erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa.

LUE LISÄÄ

Kaivinkone-peräosa

R-sarjan JAK-Energiakouriin

Kaivinkoneperäosa on R-sarjan energiakouramalleihin sopiva varuste, jolla koura käy sovitelevystä ja kaivinkonekiinnikkeistä riippuen kaikkiin yleisiin kaivinkonemalleihin.

LUE LISÄÄ

Sylinterivaihtoehdot

B, K ja R-sarjan JAK-Energiakouriin

JAK-Energiakouriin on tarjolla asiakkaan tarpeiden ja alustakoneen ominaisuuksien mukaan erilaisia sylinterivaihtoehtoja.

LUE LISÄÄ

JAK-300R Energiakouran ominaisuuksia

➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Kahden vuoden takuu
➔ Vaihdettava peräosa
➔ Irrotettava terä
➔ Monia lisävarusteita
➔ Voimakas ja kestävä
➔ Korkea rakenne

Katso JAK-300R Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet miten R-sarjan energiakourat toimivat erilaisissa kuormaajissa ja kurottajissa. Kouran asennus käy nopeasti ja sen käyttö on helppoa ja tehokasta.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-300R Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-300R malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo