Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-300Z on monikäyttöinen ja tehokas energiapuun kaataja

JAK-300Z on suunniteltu käytettäväksi 6-21 tonnin painoisissa pyöräkuormaajissa sekä kurottajissa, joiden nostokyky on maksimiulottumalla vähintään 1300 kg. Ylivoimaisesta katkaisutehostaan tunnettu JAK-300Z sopii erinomaisesti teiden ja peltojen reunustojen raivaamisesta myös suurempien puiden kaatajaksi.

JAK-300Z on pyöräkuormaajiin ja kurottajiin tarkoitettujen energiakouriemme kookkain malli. Ammattimaiseen käyttöön kehitetty JAK-300Z katkaisee kerättävän puun siististi ja tarkasti halutusta kohdasta maanpinnan tasosta lähtien. JAK-300Z jykevät leuat ottavat pettämättömän otteen puusta kuin puusta. JAK-300Z katkaisee puut siististi ja tarkasti aina 30 cm paksuuteen saakka.

Kouran laajalla 840 mm avaumalla voidaan ottaa vaivattomasti kiinni ja katkaista useampia pieniä puita yhdellä kertaa. JAK-300Z:n korkea profiili pitää puun tukevasti paikallaan koko liikkeen ajan, eikä kouran leikkausvoima hyydy suurenkaan energiapuun kohdalla. Katkaisun jälkeen kourassa tiukasti kiinni oleva puuaines voidaan nostaa helposti haluttuun paikkaan. Näin puiden kaato onnistuu tehokkaasti suuremmaltakin alueelta.

Leikkuuterän voi tarvittaessa irroittaa, jolloin energiakoura toimii puukourana.

JAK-300Z Energiakouran tekniset tiedot

  • Paino: 540kg
  • Katkaisuläpimitta 300 mm
  • Käyttöpaine 250-300 bar
  • Minimiöljynvirtaus 60 l/min
  • Avauma: 840mm
  • Törmäyslevynkorkeus: 505 mm

Kiinnikkeet

JAK-300Z on mahdollista varustaa useimmilla standardoiduilla pyöräkuormaajien ja kurottajien kiinnitysmenetelmillä.

JAK-300Z Energiakouran ominaisuudet

➔ Takuu 2 vuotta
➔ CE-hyväksytty
➔ Valmistettu Suomessa
➔ Irrotettava terä
➔ Voimakas ja kestävä
➔ Toiminta kahdella sylinterillä

Katso JAK-300Z Energiakouran esittelyvideo

Tällä esittelyvideolla näet JAK-300Z työnsä äärellä. Videolla huomaamme kuinka JAK-300Z ottaa puusta lujasti kiinni ja katkaisee puut halutusta kohdasta siististi ja tarkasti.

JAK-300Z on todellinen kuormaajien ja kurottajien tehotyökalu

JAK-300Z on suunniteltu suurten pyöräkuormaajien ja kurottajien vaativaan käyttöön, minkä ansiosta se soveltuu erittäin hyvin suurempienkin puiden kaatajaksi. Sen ylivoimainen katkaisuteho ja toimintavarmuus ovatkin tunnetusti maailman huippuluokkaa. Katkaisutehon lisäksi se on kuitenkin myös erittäin ketterä käyttää, jolloin puiden kaato onnistuu vaivattomasti ja tehokkaasti suureltakin alueelta.

JAK-300Z on suunniteltu kovaan käyttöön ja se tehostaa raivaustyön tuottavuutta hankalissakin olosuhteissa.  JAK-300Z energiakouraa on vuosien ajan kehitetty yhteistyössä alan rautaisten ammattilaisten kanssa. Näin voimme olla varmoja sen toimivuudesta kaikissa tilanteissa.

Energiakouramme käy läpi tarkan laadunvalvontaprosessin ja käytämme tuotteidemme valmistamiseen vain parhaita materiaaleja. Tuotteidemme perusmateriaali on SSAB:n arvostettua Hardox-terästä. “Hardox In my Body” takaa sen, että energiakouramme ovat luotuja kestämään.

JAK-300Z energiakouran lisävarusteet

Monipuolisen ja tehokkaan JAK-300Z energiakouran käyttöä voidaan tehostaa vielä entisestään varustamalla sitä muutamilla lisälaitteilla. JAK-300Z:n lisävarusteet on suunniteltu kyseistä energiakouramallia ja sen tarjoamia ominaisuuksia silmällä pitäen.

Keräilijä

JAK-300Z tarkoitettu keräilijä optimoi työn tehokkuutta ja säästää aikaa. Jos energiakouran tarkoituksena on raivata pienempää ja tiheämmin kasvavaa puuainesta samalta alueelta, tätä prosessia voidaan tehostaa ja nopeuttaa huomattavasti lisävarusteena hankittavan keräilijän ansiosta. Keräilijä tekee raivauksesta helppoa ja nopeaa, kun sama alue voidaan käsitellä pienemmällä vaivalla.

Yksinkertaisuudessaan keräilijä toimii siten, että keräilijän omat leuat pitävät kiinni energiakouran katkaisemista puista sillä välin, kun energiakoura katkaisee samalla kertaa lisää puuta vierestä. Tällä tavoin energiakoura voi kerätä yhdellä kertaa samaan nippuun useita erillään kasvavia puita. Näin energiakoura saadaan pienillä liikkeillä täyteen puutavaraa ilman, että mitään tarvitsee laskea välillä maahan. Vasta kouran ollessa täynnä, voidaan koko nippu siirtää yhdellä liikkeellä haluttuun kohteeseen.

Keräilijä säästää aikaa ja vaivaa erityisesti puiden siirtelyyn liittyvissä töissä.

Pikaliikeventtiili

Pikaliikeventtiili parantaa energiakouran työskentelyä, koska se mahdollistaa vähemmän voimaa tarvitsevien toimintojen nopeamman liikkeen. Pikaliikeventtiilin toiminta perustuu öljyn virtauksen muuttamiseen silloin, kun nopea liike on maksimaalista voimaa tärkeämpää.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pikaliikeventtiilin avulla energiakoura voidaan sulkea nopeammin silloin, kun sen ei tarvitse käyttää voimaa. Energiakouran saavuttaessa kovempaa puristusvoimaa vaativan pisteen, sen nopeus palautuu normaalille tasolle.

Kuva tulossa
Kuva tulossa

Pyörittäjä

JAK-300 lisävarusteena hankittava pyörittäjä tuo työskentelyyn lisätehoa parantamalla energiakouran hallintaa. Pyörittäjä mahdollistaa energiakouran pyörittämisen varren akselin suuntaisesti. Tämä puolestaan mahdollistaa monipuolisesti erilaisia työskentelykulmia ja helpottaa raivausta etenkin haastavassa maastossa työskennellessä.

Pyörittäjä on oiva työkalu muun muassa silloin, kun tarkoituksena on raivata esimerkiksi kaatuneita tai jollain muulla tavalla epätavallisessa asennossa olevia puita. Pyörittäjä parantaa kouran käyttömahdollisuuksia ja ulottuvuutta, jolloin puun käsittely on helpompaa ja siitä syntyy vähemmän hävikkiä.

Kaatotuki

Energiakouraan liitettävä erillinen kaatotuki tekee puun hallinnasta helpompaa ja turvallisempaa. Lisävarusteena hankittava kaatotuki nostaa energiakouran törmäyslevyn korkeutta ja näin varmistaa puun tukevan hallinnan.

Kaatotuki on tarpeellinen lisävaruste muun muassa silloin, kun raivattava puu on esimerkiksi lahoamisesta johtuen hauraampaa. Kaatotukea vasten pehmeämpi puu pysyy helpommin kasassa eikä liikuteltaessa katkea painovoiman vuoksi niin helposti suoraan leukojen yläpuolelta.

Markkinoiden paras takuu (Made in Finland)

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa kovassa käytössä syntyneiden kokemusten ja pitkäjänteisen tutkimustyön perusteella. Koska tiedämme mihin energiakouramme kykenevät, pystymme antamaan tuotteillemme myös markkinoiden parhaan takuun.

Me tiedämme tuotteidemme olevan paras valinta heille, jotka osaavat arvostaa työn tehokkuutta ja laatua. Varo kopioita, sillä on olemassa vain yksi JAK!

Kuvia JAK-300Z Energiakourasta

Alla olevasta kuvagalleriasta voit tarkastella JAK-300Z malliamme eri kuvakulmista sekä erilaisilla lisävarusteilla varustetuna. Pientä kuvaa klikkaamalla näet saman kuvan koko ruudun kokoisena. Tässä näkymässä voit selata kuvia vasemmalta oikealle, tai sulkea näkymän oikeassa ylälaidassa olevaa ruksia painamalla.

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

Jos kaipaat lisätietoa JAK-300Z energiakouraan liittyen tai haluaisit tietää lähimmän JAK-jälleenmyyjäsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit myös pyytää tarjouksen, jos haluat tilata tuotteen suoraan tehtaaltamme.

 

COPYRIGHT 2020