Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

Kallistaja tuo JAK-Energiakouran käyttöön lisää ketteryyttä, tehokkuutta sekä uusia tulokulmia kaivinkoneella raivauksen parissa työskentelyyn. Kallistajan avulla energiakouraa voidaan kääntää 45° molempiin suuntiin, jolloin sen hallittavuus yltää huippuluokkaan myös haastavammissa tilanteissa. Tällöin kaivinkoneella tehtävät raivaustyöt onnistuvat helpommin ja tarkemmin, koska se mahdollistaa helpomman pääsyn vaikeisiin kohteisiin.

Kallistajan avulla puusta jää myös jäljelle vähemmän hävikkiä, kun leikkaus pystytään suorittamaan aina halutusta kulmasta ja mahdollisimman läheltä maata. Järeä teräksinen kallistaja on luotu kovaan rasitukseen vaativissa olosuhteissa. Kallistajan huolto on myös helppoa ja nopeaa.

Tekniset tiedot

Tulossa

Yhteensopivat kouramallit

Lisävaruste on saatavilla toistaiseksi seuraaviin kouramalleihin. Voit hankkia kyseisen lisävarusteen uuden energiakouran ostamisen yhteydessä valmiiksi asennettuna tai tilata sen erikseen jo olemassa olevaan kouraan ja asentaa sen itse.


JAK-250B energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300B energiakoura kaivinkoneeseen JAK-250R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-220C energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300C energiakoura kaivinkoneeseen

Kuvia kallistajasta

Haluaisitko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä?

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo