Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

Pyörittäjä on kouran ja peräosan väliin asennettava lisävaruste, jolla kouraa voidaan pyörittää rungon akselin suuntaisesti. Pyörittäjä parantaa täten kouran käyttömahdollisuuksia ja ulottuvuutta merkittävästi, jolloin puun käsittely on helpompaa ja tuo tätä kautta lisätehoa työn tuottavuuteen.

Läpivienti asennetaan pyörittäjän yhteyteen, mikä mahdollistaa kouran rajattoman pyörittämisen molempiin suuntiin.

Kun kouran leukojen käyttöön liittyvä hydrauliikka ohjataan läpiviennin kautta, ei käyttäjän tarvitse kouraa kiertäessä huolehtia hydrauliikkaletkujen kiertymisestä kouran sisällä.

JAK-Energiapuukouran rajaton pyöritys läpiviennin avulla tarjoaa enemmän mahdollisuuksia myös varsinaiseen työskentelyyn. Pyörittäjä helpottaa puun käsittelyä katkaisun jälkeen, jolloin puu voidaan laskea kätevästi esimerkiksi suoraan sivusuuntaan. Pyörittäjä ja läpivienti mahdollistaa monipuolisesti erilaisia työskentelykulmia ja helpottaa raivausta etenkin haastavassa maastossa työskennellessä.

Tekniset tiedot

JAK-200R

  • Pyörittäjä + Läpivienti paino: 57 kg
  • Takuu: 1 vuosi

 

JAK-250R

  • Pyörittäjä + Läpivienti paino: 80 kg
  • Takuu: 1 vuosi

 

JAK-300R

  • Pyörittäjä + Läpivienti paino: 150 kg
  • Takuu: 1 vuosi

 

Yhteensopivat kouramallit

Lisävaruste on saatavilla toistaiseksi seuraaviin kouramalleihin. Voit hankkia kyseisen lisävarusteen uuden energiakouran ostamisen yhteydessä valmiiksi asennettuna tai tilata sen erikseen jo olemassa olevaan kouraan ja asentaa sen itse.


JAK-200R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-250R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-200R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan JAK-250R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan JAK-300R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan JAK-200R energiakoura Avant-kuormaajaan JAK-250R energiakoura Avant-kuormaajaan

Kuvia Pyörittäjästä ja Läpiviennistä

 

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo