Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Kuvaus

JAK-Energiakouriin on tarjolla asiakkaan tarpeiden ja alustakoneen ominaisuuksien mukaan tavallinen sylinteri ja LP-sylinteri. Sylinterivaihtoehdoilla voidaan vaikuttaa energiakouran katkaisuvoimaan, nopeuteen sekä alustakoneen kouralle asettamiin vaatimuksiin.

LP-sylinteri tarkoitettu tilanteisiin, missä alustakoneen paine on 240bar tai alle. LP-sylinterillä saadaan silloin lisää katkaisuvoimaa kouralle pienemmällä koneen paineella.

Alustakoneen paineen ollessa 240-300bar, oikea valinta on tavallinen sylinteri. Silloin kourassa on riittävästi voimaa ja se on nopea.

LP-sylintereillä olevat kourat varustetaan paineenrajoitinventtiilillä, jolla ehkäistään liian suurien painepiikkien aiheuttamia vaurioita. LP-sylinteri ei tee 240-300barin alustakoneilla käytettävistä kourista voimakkaampia, mutta kouran toiminta hidastuu selvästi.

Tekniset tiedot

JAK-250 LP (Low Pressure) sylinteri

  • 25% hitaampi verrattuna tavalliseen sylinteriin

 

JAK-300 LP (Low Pressure) sylinteri

  • 20% hitaampi verrattuna tavalliseen sylinteriin

Yhteensopivat kouramallit

Lisävaruste on saatavilla toistaiseksi seuraaviin kouramalleihin. Voit hankkia kyseisen lisävarusteen uuden energiakouran ostamisen yhteydessä valmiiksi asennettuna tai tilata sen erikseen jo olemassa olevaan kouraan ja asentaa sen itse.


JAK-250B energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300B energiakoura kaivinkoneeseen JAK-250R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-300R energiakoura kaivinkoneeseen JAK-250R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan JAK-300R energiakoura kuormaajaan tai kurottajaan JAK-250R energiakoura Avant-kuormaajaan JAK-250K energiakoura metsäkoneeseen tai suureen traktoriin

Haluatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä!

 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo