Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Oletko innokas, haasteita pelkäämätön hallinnollisen alan monilahjakkuus? Haluaisitko olla osa kasvavaa ja kovaa vauhtia kansainvälistyvää yritystä? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia! Jak Metalli Oy etsii parhaillaan alati kasvavaan joukkoonsa osaavaa ja monipuolista johdon ja viennin assistenttia.

(Edit: Tämän tehtävän haku on päättynyt ja paikka on täytetty)

Jak Metalli Oy:n palveluksessa työnkuvaasi kuuluu erilaisia johdon, viennin, tuotannon, markkinoinnin ja myynnin prosesseihin liittyviä tehtäviä. Olet mukana toteuttamassa toimitusketjun ja informaatiovirran hallintaa, asiakassuhteiden hoitamista, strategista suunnittelua, markkinointia sekä paljon muuta.

Jos laaja työnkuva ja yrityksemme toiminta on sinulle mieleen, niin tässä voi olla tilaisuutesi pitkäaikaiseen ja palkitsevaan työsuhteeseen.

Työtehtävään liittyvät vaatimukset

Työtehtävää varten odotamme sinulta riittävää ymmärrystä yritysmaailman hallinnollisen puolen tehtävistä. Koska suurin osa tuotannostamme menee vientiin ja yhteydenpito tärkeisiin sidosryhmiimme tapahtuu pääasiassa englannin kielellä, on hyvä englannin kielen suullinen- ja kirjallinen taito työssäsi välttämättömyys. Annamme suurta lisäarvoa myös sille, jos sinulla kokemusta esimerkiksi taloushallinnon perustehtävistä.

Tehtäviin soveltuva koulutus voidaan myös katsoa eduksi, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta kuitenkin kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin. Eli et pelkää haasteita ja olet aina valmis oppimaan uutta. On myös ensiarvoisen tärkeää, että sopeudut hyvin joukkoomme ja kykenet sitoutumaan työhösi kunnianhimoisesti.

Jos kykysi ja motivaatiosi ovat riittäviä, sinulla on mahdollisuus nousta hyvinkin merkittävään rooliin yrityksemme toiminnassa. Tällöin sinulla voi olla kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuus myös erilaisiin optioihin. Kaiken mennessä nappiin, on kyseinen työtehtävä siis pitkäikäinen ja antoisa.

Työ tapahtuu pääasiassa Mäntän tehtaamme moderneissa toimistotiloissa. Tehtäviin saattaa kuitenkin myös liittyä tilanteen mukaan pienimuotoista matkustelua esimerkiksi erilaisissa alan tapahtumissa.

Jak Metalli Oy työnantajana

Jak Metalli Oy on Mänttä-Vilppulassa toimiva metallialan vientiyritys, joka valmistaa ja myy maanrakennus- sekä metsäkoneiden lisälaitteita. Meillä on vahva ote markkinoilla ja tuotannostamme ylivoimaisesti suurin osa menee kansainväliseen vientiin.

Toimintamme tukikohtana toimii Mäntässä sijaitseva tehtaamme, joka tarjoaa korkealaatuiset puitteet yrityksen toiminnalle sekä henkilöstön viihtyvyydelle. Työyhteisössämme vallitsee myös tiivis ja huumorintajuinen ilmapiiri, jonka vuoksi meille on mukava tulla töihin.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemus!

Koetko, että juuri sinä voisit olla sopiva henkilö tähän työtehtävään? Huomaa, että yrityksemme valmistamien tuotteiden lisääntynyt kysyntä on synnyttänyt tilanteen, jossa olet meille aidosti tarpeellinen työntekijä. Paikkoja on kuitenkin tarjolla vain yksi, joten älä jätä mahdollisuutta käyttämättä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä meille CV:n kanssa varustettu työhakemus mahdollisimman pian. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis jää haikailemaan ja hae meille töihin!

Edit: Tämän tehtävän haku on päättynyt ja paikka on täytetty. Ole kuitenkin kuulolla, sillä uusia tilaisuuksia tulee vielä varmasti. Ilmoitamme avoimista työpaikoista verkkosivustollamme ja sosiaalisessa mediassa.
Jos koet, että sinulla voisi olla tarjottavaa Jak Metalli Oy:n toiminnalle, niin voit toki milloin tahansa jättää myös avoimen työhakemuksen. Ohjeet avoimen työhakemuksen jättämiseen löytyy Rekry -sivultamme. 

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo