Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657
jak-250b tree shear

Joonas valitsi JAK Energiakouran!

Joonas valitsi kaivinkone Yanmar SV100 kaveriksi JAK-250B Energiakouran joukkokeräimellä, kiinteällä jatkopuomilla ja radio-ohjauksella.

Lue lisää

JAKin henkilöstö täydentyy!

Olemme iloisia saadessamme toivottaa tervetulleeksi Heikki Savikon, joka liittyy joukkoomme myyntijohtajana vahvistamaan kansainvälistä myyntiämme.

Lue lisää

Jälleenmyyjiemme verkosto laajentui Japaniin

Japanilainen Earth Machine on uusin lisäys yrityksemme kansainvälisten jälleenmyyjien joukkoon.

Lue lisää

Suomen Vahvin Mies ja Nainen -kilpailu 2023 ja tukkipunnerrusyhteistyö.

Power Truck Showssa 11.-12.8.2023 järjestetty Suomen Vahvin Mies ja Nainen -kilpailu oli yksi huippuhetki voimailun ystäville.

Lue lisää

JAK-Metalli ja JJ-Areena yhteistyöhön RallyReeta kanssa

Sehän on Suomen MM-ralli viikko käsillä ja meillä olisi jälleen mitä iloisimpia uutisia tarjolla!

Lue lisää

Rekry: Palkataan levyseppähitsaaja sekä teollisuusmaalari

Kiinnostaisko sinua uusi työura kasvuhakuisessa metallialan vientiyrityksessä? JAK-Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa teollisuusmaalaria sekä levyseppähitsaajaa Mäntän tehtaalle.

Lue lisää

Katso video: Uusi energiakouramalli JAK-300C useisiin eri kokoluokan kaivinkoneisiin

Päätimme tehdä uuden C-mallin kouran käytöstä pienen videon, jossa pyrimme esittelemään tarkemmin sen toimintaan liittyviä ominaisuuksia.

Lue lisää

Videoennakossa uusi JAK-350 Giljotiiniyksikkö

JAK-Metalli Oy tuo markkinoille uuden R-sarjan energiakouriin sopivan JAK-350 Giljotiiniyksikön. Uusi giljotiiniyksikkö tehostaa energiapuukouran toimintaa ja tekee puun käsittelystä entistä tarkempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa.

Lue lisää

JAK valittu SSAB:n Hardox® In My Body -kumppaneita esittelevään videosarjaan

Vuosi sitten käynnistyi mielenkiintoinen projekti, kun saimme kutsun SSAB:n Hardox® In My Body -kumppanuusohjelman videosarjaan.

Lue lisää

JAK tuo markkinoille uudistetun modulaarisen energiakouramalliston

Uusi modulaarinen mallisto kantaa ytimekkäästi nimeä R ja ne sopivat peräosaa vaihtamalla esimerkiksi kaivinkoneisiin, kuormaajiin ja kurottajiin. Uuden malliston tärkein ominaisuus onkin niiden aikaisempaa monipuolisemmat käyttömahdollisuudet sekä lisävarusteet.

Lue lisää

JAK-Metallin tuotteita myydään nyt myös Uudessa-Seelannissa

Yrityksemme kasvu kansainvälisillä markkinoilla on ollut nopeaa, ja vajaan vuoden sisällä olemme laajentaneet virallisten jälleenmyyjiemme määrää seitsemään uuteen maahan.

Lue lisää

JAK-Metallin henkilöstö kasvaa – Tiina Salin JAK-Metalli Oy:n uudeksi hallintojohtajaksi

Kesän aikana JAK:n joukkue on kasvanut vastaamaan toiminnan laajentumiseen. Esittelemme nyt hallinnon puolella uutena kasvona aloittaneen Tiina Salinin.

Lue lisää

Jak Metalli Oy jää kesätauolle. Avaamme ovet jälleen elokuussa

Jak Metallin hallinnollinen puoli sulkee ovensa heinäkuun ajaksi ja avaamme ovet jälleen elokuussa. Asiakaspalvelumme ja myynti ovat kuitenkin käytössä normaalisti koko kesän ajan.

Lue lisää

Jak Metalli Oy:n tilat laajenevat osana luonnollista kasvua

Kasvanut kysyntä on johtanut siihen, että meidän on ollut pakko alkaa varautua riittävän tuotantokapasiteetin turvaamiseen myös jatkossa. Tämän vuoksi olemme päättäneet investoida toiminnassamme nyt myös tuotantotilojen laajentumiseen.

Lue lisää

Työpaikkailmoitus: Etsimme monipuolista johdon ja viennin assistenttia

Oletko innokas, haasteita pelkäämätön hallinnollisen alan monilahjakkuus? Haluaisitko olla osa kasvavaa ja kovaa vauhtia kansainvälistyvää yritystä? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia! Jak Metalli Oy etsii parhaillaan alati kasvavaan joukkoonsa osaavaa ja monipuolista johdon ja viennin assistenttia.

Lue lisää

Huomio! Rahoituskampanja päättyy, joten toimi nopeasti ja hanki uusi energiakoura nyt!

Marraskuussa käynnistynyt talvikampanja on päättymässä. Kampanja on ollut suuri menestys, minkä seurauksena yhä useampi suomalainen on uuden JAK energiakouran onnellinen omistaja.

Lue lisää
Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

LL-Konetyö: JAK-Energiakouralla lisätöitä kaivinkoneelle | Kokemuksia JAK-energiakourasta

Maanrakennus ja metsäalalla toimivan LL-Konetyön Lauri Leppänen on ollut tyytyväinen JAK-energiakouran hankintaan. Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

Lue lisää

Rekry: Etsimme motivoituneita hitsaajia Mäntän tehtaallemme

Haluaisitko aloittaa uuden työsuhteen kansainvälisessä metallialan kasvuyrityksessä? Jak Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa yhtä tai kahta uutta hitsaajaa.

Lue lisää

WANTED! Etsimme JAK-käyttäjiä ympäri maailmaa. Osallistuneille jaossa JAK-tuotepaketteja!

Olemme myyneet ja toimittaneet energiakouria jo yli 40 maahan. Nyt haluaisimme näyttää meitä seuraaville ihmisille missä kaikkialla ja minkälaisissa työtehtävissä tuotteemme nykyään ovatkaan.

Lue lisää

JAK-Energiakourat nyt korottomalla ja kuluttomalla rahoituksella

Nyt jos koskaan on hyvä hetki hankkia uusi ja laadukas energiapuukoura, sillä JAK Metalli Oy tarjoaa kaikkiin tuotteisiinsa täysin korottoman ja kuluttoman 36kk rahoituksen.

Lue lisää

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme messuille!

JAK osallistuu mm. 8.–10.10.2019 Austrofoma-messutapahtumaan Itävallassa.

LUE LISÄÄ
Koneurakointi Henri Rantala

Koneurakointi Henri Rantala: “Käytettävyys ja huolettomuus ratkaisivat valinnan JAK-energiakouran eduksi”

Koneurakoitsija Henri Rantala on tottunut työskentelemään haastavissa olosuhteissa. Hänellä on ollut JAK-energiakoura käytössään noin 5 vuotta, eikä vaihtoa toiseen merkkiin ole tarvinnut enää ajatella.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo