Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK tuo markkinoille uudistetun modulaarisen energiakouramalliston

Uusi modulaarinen mallisto kantaa ytimekkäästi nimeä R ja ne sopivat peräosaa vaihtamalla esimerkiksi kaivinkoneisiin, kuormaajiin ja kurottajiin. Uuden malliston tärkein ominaisuus onkin niiden aikaisempaa monipuolisemmat käyttömahdollisuudet sekä lisävarusteet.

Lue lisää

JAK-Metallin tuotteita myydään nyt myös Uudessa-Seelannissa

Yrityksemme kasvu kansainvälisillä markkinoilla on ollut nopeaa, ja vajaan vuoden sisällä olemme laajentaneet virallisten jälleenmyyjiemme määrää seitsemään uuteen maahan.

Lue lisää

JAK-Metallin henkilöstö kasvaa – Tiina Salin JAK-Metalli Oy:n uudeksi hallintojohtajaksi

Kesän aikana JAK:n joukkue on kasvanut vastaamaan toiminnan laajentumiseen. Esittelemme nyt hallinnon puolella uutena kasvona aloittaneen Tiina Salinin.

Lue lisää

Jak Metalli Oy jää kesätauolle. Avaamme ovet jälleen elokuussa

Jak Metallin hallinnollinen puoli sulkee ovensa heinäkuun ajaksi ja avaamme ovet jälleen elokuussa. Asiakaspalvelumme ja myynti ovat kuitenkin käytössä normaalisti koko kesän ajan.

Lue lisää

Jak Metalli Oy:n tilat laajenevat osana luonnollista kasvua

Kasvanut kysyntä on johtanut siihen, että meidän on ollut pakko alkaa varautua riittävän tuotantokapasiteetin turvaamiseen myös jatkossa. Tämän vuoksi olemme päättäneet investoida toiminnassamme nyt myös tuotantotilojen laajentumiseen.

Lue lisää

Työpaikkailmoitus: Etsimme monipuolista johdon ja viennin assistenttia

Oletko innokas, haasteita pelkäämätön hallinnollisen alan monilahjakkuus? Haluaisitko olla osa kasvavaa ja kovaa vauhtia kansainvälistyvää yritystä? Jos vastasit kyllä, niin meillä on sinulle hyviä uutisia! Jak Metalli Oy etsii parhaillaan alati kasvavaan joukkoonsa osaavaa ja monipuolista johdon ja viennin assistenttia.

Lue lisää

Huomio! Rahoituskampanja päättyy, joten toimi nopeasti ja hanki uusi energiakoura nyt!

Marraskuussa käynnistynyt talvikampanja on päättymässä. Kampanja on ollut suuri menestys, minkä seurauksena yhä useampi suomalainen on uuden JAK energiakouran onnellinen omistaja.

Lue lisää
Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

LL-Konetyö: JAK-Energiakouralla lisätöitä kaivinkoneelle | Kokemuksia JAK-energiakourasta

Maanrakennus ja metsäalalla toimivan LL-Konetyön Lauri Leppänen on ollut tyytyväinen JAK-energiakouran hankintaan. Energiakoura tuo koneyrittäjälle monipuolisemmat mahdollisuudet ansaita lisätienestejä etenkin talviaikaan.

Lue lisää

Rekry: Etsimme motivoituneita hitsaajia Mäntän tehtaallemme

Haluaisitko aloittaa uuden työsuhteen kansainvälisessä metallialan kasvuyrityksessä? Jak Metalli Oy etsii nyt joukkoonsa yhtä tai kahta uutta hitsaajaa.

Lue lisää

WANTED! Etsimme JAK-käyttäjiä ympäri maailmaa. Osallistuneille jaossa JAK-tuotepaketteja!

Olemme myyneet ja toimittaneet energiakouria jo yli 40 maahan. Nyt haluaisimme näyttää meitä seuraaville ihmisille missä kaikkialla ja minkälaisissa työtehtävissä tuotteemme nykyään ovatkaan.

Lue lisää

Katso video: Monipuolinen yleiskahmari JAK-20X kerää ja kaivaa

20X kahmarin avulla onnistuvat erilaiset maatilojen, työmaiden, rantojen ja jokien, tienvarsien sekä puutarhojen kaivuu- ja lastaustyöt.

Lue lisää

JAK-Energiakourat nyt korottomalla ja kuluttomalla rahoituksella

Nyt jos koskaan on hyvä hetki hankkia uusi ja laadukas energiapuukoura, sillä JAK Metalli Oy tarjoaa kaikkiin tuotteisiinsa täysin korottoman ja kuluttoman 36kk rahoituksen.

Lue lisää

Katso video: JAK-220TC energiakoura karsii, kerää ja katkaisee

Konepörssi julkaisi taannoin uutisen, jossa kerroimme uudesta yhteistyökuviostamme Farmikko Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että tuotevalikoimamme laajenee peräti viiden uuden tuotteen verran.

Lue lisää

Farmikko Oy:n tuotteet osaksi Jakin kansainvälistä toimintaa

Olemme suunnitelleet kaikessa hiljaisuudessa merkittävän yhteistyökonseptin, jolla lähdemme hakemaan vahvaa kansainvälistä kasvua.

Lue lisää
JAK forest thinning

Lahden Minikonepalvelu Oy:n Jukka Halmejärvi: kustannustehokasta työtä laadukkaalla JAK-energiakouralla jo 6 vuotta

JAK Metalli Oy:n valmistama JAK-250-energiakoura on ollut voimakas, kestävä ja nopea käyttää, jonka vuoksi Lahden Minikonepalvelu Oy on käyttänyt JAK-energiakouraa erinäisiin työtehtäviin jo noin kuuden vuoden ajan.

Lue lisää

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme messuille!

JAK osallistuu mm. 8.–10.10.2019 Austrofoma-messutapahtumaan Itävallassa.

LUE LISÄÄ
Koneurakointi Henri Rantala

Koneurakointi Henri Rantala: “Käytettävyys ja huolettomuus ratkaisivat valinnan JAK-energiakouran eduksi”

Koneurakoitsija Henri Rantala on tottunut työskentelemään haastavissa olosuhteissa. Hänellä on ollut JAK-energiakoura käytössään noin 5 vuotta, eikä vaihtoa toiseen merkkiin ole tarvinnut enää ajatella.

LUE LISÄÄ

COPYRIGHT 2020