Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK-Metalli Oy tuo markkinoille uuden R-sarjan energiakouriin sopivan JAK-350 Giljotiiniyksikön. Uusi giljotiiniyksikkö tehostaa energiapuukouran toimintaa ja tekee puun käsittelystä entistä tarkempaa, monipuolisempaa ja turvallisempaa.

JAK-350 Giljotiiniyksikkö leikkaa puun siististi ja vaivattomasti aina 350 mm rungon paksuuteen saakka. Yksikön katkaisuterien sijainti kaukana kouran leuoista mahdollistaa kouran samanaikaisen käytön katkaisemiseen, lastaukseen ja kaikkeen puun käsittelyyn.

Giljotiiniyksikön suunnittelussa käytön turvallisuus on ollut yksi tärkeimmistä toimintaperiaatetta määrittävistä tekijöistä. JAK-350 Giljotiiniyksikköä käytettäessä kouran leuat sulkeutuvatkin aina ensin ja puun katkaisu leikkaavilla terillä tapahtuu vasta sen jälkeen. JAK-energiakouran korkea rakenne yhdistettynä kaksivaiheiseen katkaisutoimintoon takaa paksunkin puunrungon pysymisen leukojen tukevassa otteessa myös katkaisun jälkeen. Erikseen sulkeutuvat terät helpottavat työtä myös pienten ja taipuvaisten risukkojen siistimisessä.

Katso giljotiiniyksikön lyhyt esittelyvideo

Juuri julkaistulla videolla esitellään uuden giljotiiniyksikön toimintaa JAK-300R energiakourassa. Video havainnollistaa tuoteuutuuden monipuolisuutta eri kokoisten puiden kaatamisesta puun käsittelyyn.

 

Lisävarusteena saatava JAK-350 Giljotiiniyksikkö asennetaan R-sarjan energiapuukouran alaosaan, ja se voidaan lisätä vaivattomasti myös jälkikäteen jo käytössä olevaan R-sarjan JAK-energiakouraan. Haluttaessa giljotiiniyksikkö saadaan toimimaan automaattisesti kouran leukojen kanssa yhdellä hydrauliikalla, eikä se tarvitse esimerkiksi sähköä.

Giljotiiniyksikkö tulee myyntiin ensi syksyn aikana, mutta annamme mielellämme jo tuotteesta lisätietoja. Giljotiiniyksikköön liittyvä kehitystyö ja lanseeraaminen ovat osa jatkuvaan kehittymiseen tähtäävää strategiaamme, jolla varmistamme paikkamme vaativissa olosuhteissa työskentelevien ammattikäyttäjien ykkösvalintana.

Tule tutustumaan giljotiiniyksikköön ja muihin tuotteisiimme FinnMETKOon

Esittelemme uuden giljotiiniyksikön toimintaa ensimmäistä kertaa tämän vuoden FinnMETKO -tapahtumassa, missä JAK-Metallilla on oma upea osasto. Messuilla pääset tutustumaan uusiin ja nykyisiin tuotteisiimme, katsomaan erilaisilla koneilla tehtäviä työnäytöksiä sekä tapaamaan meitä.

FinnMETKOssa juhlistamme JAK-Metalli Oy:n kymmenvuotista uraa ammattikäyttöön suunniteltujen energiakourien kärkinimenä. Osastollamme on juhlan kunniaksi kahvitarjoilu sekä mahdollisuus istahtaa nuotiolle makkaranpaistoon.

Kerromme myöhemmin lisää messuista ja tulevista tuoteuutuuksista. Muista seurata meitä myös Facebookissa, Instagramissa ja Youtubessa!

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo