Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

Olemme myyneet ja toimittaneet energiakouria jo yli 40 maahan. Nyt haluaisimme näyttää meitä seuraaville ihmisille missä kaikkialla ja minkälaisissa työtehtävissä tuotteemme nykyään ovatkaan.

Tämän vuoksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme ympäri maailmaa olemaan meihin yhteydessä ja kertomaan hieman suhteestasi JAK:n tuotteisiin. Ei ole väliä oletko yrittäjä vai yksityinen käyttäjä. Meitä kaikkia kiinnostaa ennenkaikkea, että minkälaisissa tilanteissa ja ympäristöissä tuotteitamme käytetään! Toki, jos satut olemaan yrittäjä, niin tämä on myös loistava tilaisuus saada yrityksellesi ilmaista näkyvyyttä!

Eli, jos olet JAK-energiakouran käyttäjä, niin lähetä meille pieni kuvaus kokemuksestasi ja liitä mukaan kuva tai pari.  Myös jos sinulla on videoita aiheesta, niin jaamme mielellämme niitä eteenpäin. Kun olette lähettäneet aineistoa, niin julkaisemme luvallanne aineiston verkkosivuillamme ja somekanavissamme. Jos tuotteeseemme liittyy jokin mielenkiintoinen tarina, niin haluamme ehdottomasti kuulla sen ja jakaa sen muillekin!

Palkitsemme parhaat käyttäjätarinat JAK-tuotepaketilla, joten älä jää enää miettimään enempää ja ota meihin rohkeasti yhteyttä!

JAK-käyttäjätarinat, kuvat ja videot voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo