Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

JAK METALLI OY YRITYKSENÄ - LEIKKAUSTEHOA RAIVAAJILLE YLI 40 MAASSA

Jak Metalli Oy on Suomen Mäntässä toimiva metalliteollisuuden vientiyritys. Meidän erikoisosaamisena on erilaisten kaivinkoneiden, metsäkoneiden ja kuormaajien lisälaitteiden suunnittelu, testaus ja valmistus. Olemme tunnettuja erityisesti laadukkaista ja monikäyttöisistä energiakouristamme, joita käytetään tätä nykyä jo yli 40 maassa.

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa raskaan käytön ja pitkäaikaisen tutkimuksen kokemusten perusteella. Tiedämme, että valmistamiamme tuotteita koskevat vaatimukset on asetettu erittäin korkealle ammattilaisten keskuudessa. Siksi tuotteitamme on aina kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, mikä on mahdollistanut tuotteiden laadun ja suorituskyvyn jatkuvan testauksen myös todellisissa olosuhteissa.

Käytämme tuotteidemme materiaaleina myös parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tästä syystä olemme erityisen ylpeitä voidessamme käyttää SSAB: n arvostettua Hardox -terästä tuotteidemme perusmateriaalina. ”Hardox In My Body” takaa, että tuotteemme ovat materiaalivalinnoista lähtien huippulaatua.

Kaikki tuotteemme ovat myös patentoituja tai muuten suojattuja ja ne valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisena omassa tehtaallamme Suomessa. Yrityksemme toiminta perustuu myös ihmisiä ja ympäristöarvoja kunnioittavaan toimintatapaan. JAK -tuotteet ovat heille, ketkä arvostavat työn tehokkuutta ja laatua. On olemassa vain yksi JAK!

COPYRIGHT 2020