Puhelinnumero

Kysy lisää!

+358 400 804 657

ALKUPERÄISET JA PARHAAT JAK-ENERGIAKOURAT VUODESTA 2012

JAK-Metalli Oy on metalliteollisuuden vientiyritys ja yksi ensimmäisistä suomalaisista yrityksistä, jotka alkoivat kehittää energiapuukouria metsäteollisuudelle. Suomalaiset ovat tunnettuja erinomaisesta metsäteollisuuden ja metsäalan osaamisestaan – me emme ole poikkeus tässä suhteessa. Energiakouramme ovat kehittyneet nykyiseen muotoonsa seurauksena määrätietoisesta suunnittelu- ja kehittämistyöstä, sekä pitkästä yhteistyöstä alan ammattilaisten kanssa.

Toimipisteemme sijaitsee Mänttä-Vilppulassa
 Perustettu vuonna 2012
Henkilöstä ~ 20
Erikoistunut kaivin- ja metsäkoneiden lisäosien valmistukseen
Maailmanlaajuinen jakeluverkosto
Toimitilat 3200 m²
 JAK-Energiakouria myyty yli 30 eri maahan

 

Alan ammattilaiset ympäri maailman ovat luottaneet tuotteisiimme jo useampien vuosien ajan. Kansainvälisiä jälleenmyyjiä yrityksellämme on useita ja verkosto sen kuin kasvaa. Yrityksemme panostaa kansainvälisyyteen, mikä näkyy vahvasti tuotannossa ja kehitystyössä, sillä vaatimukset energiakouran ominaisuuksille ovat erilaisia eri puolilla maapalloa.

Tuotteemme ovat saavuttaneet nykyisen muotonsa pitkäaikaisen tutkimuksen ja kokemusten perusteella. Tiedämme, että valmistamiamme tuotteita koskevat vaatimukset on asetettu erittäin korkealle ammattilaisten keskuudessa. Siksi tuotteitamme on aina kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, mikä on mahdollistanut tuotteiden laadun ja suorituskyvyn jatkuvan testauksen todellisissa olosuhteissa.

TUOTANTOKETJU JA TUOTTEIDEN SUUNNITTELU

Täysin sisäisesti toteutettu
Jatkuva valvonta koko valmistusprosessin aikana
Kyky reagoida nopeasti markkinakysynnän muutoksiin
Joustava sopeutuminen asiakkaiden erityistarpeisiin

 

Käytämme tuotteidemme materiaaleina myös parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tästä syystä olemme erityisen ylpeitä voidessamme käyttää SSAB: n arvostettua Hardox -terästä tuotteidemme perusmateriaalina. ”Hardox In My Body” takaa, että tuotteemme ovat materiaalivalinnoista lähtien huippulaatua.

Kaikki tuotteemme ovat myös patentoituja tai muuten suojattuja ja ne valmistetaan tiukan laadunvalvonnan alaisena omassa tehtaallamme Suomessa.

COPYRIGHT 2024 |

Powered by Bautomo